مارمالاد سوئدی
سه شنبه 24 آذر 1388 10:46 AM
مواد لازم:
شکر: نصف لیوان
خرمای پوست گرفته شده : 1 لیوان
گردوی پورد شده: نصف لیوان
بیسکوییت مادر: 2 بسته له شده
روغن جامد : نصف لیوان
شکلات تخته : به مقدار لازم
تهیه:
ابتدا خرما را در روغن به مدتچند دقیقه تفت می دهیم،بعد شکر را به آن افزوده ومی گذاریم تا شکر ذوب شود. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و هم می زنیم.
بعد از اینکه کمی سرد شد گردوی پودر شده را به آن اضافه کرده، هم می زنیم و می گذاریم تا سرد شود. پس از سرد شدن مواد، بیسکوییت را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
سپس مقداری از مواد را برداشته و به صورت گلوله ای کوچک در می آوریم و آن را داخل شکلات تخته که از قبل رنده کرده ایم غلتانده و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال می گذاریم.
* نکته: گردو را خیلی پودر نکنید تا کاملاً زیر دندان حس شود.