0

مارمالاد سوئدی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

مارمالاد سوئدی
سه شنبه 24 آذر 1388  10:46 AM

مواد لازم:

 

شکر: نصف لیوان

خرمای پوست گرفته شده : 1 لیوان

 گردوی پورد شده: نصف لیوان

بیسکوییت مادر: 2 بسته له شده

روغن جامد : نصف لیوان

شکلات تخته : به مقدار لازم

 

تهیه:

 ابتدا خرما را در روغن به مدتچند دقیقه تفت می دهیم،بعد شکر را به آن افزوده ومی گذاریم تا شکر ذوب شود. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و هم می زنیم.

بعد از اینکه کمی سرد شد گردوی پودر شده را به آن اضافه کرده، هم می زنیم و می گذاریم تا سرد شود. پس از سرد شدن مواد، بیسکوییت را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

سپس مقداری از مواد را برداشته و به صورت گلوله ای کوچک در می آوریم و آن را داخل شکلات تخته که از قبل رنده کرده ایم غلتانده و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال می گذاریم.

 

* نکته: گردو را خیلی پودر نکنید تا کاملاً زیر دندان حس شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها