0

سیمرغ بلورین روی شانه‌های حامد بهداد، مهناز افشار، اسحاق خانزادی، سعید ملکان و...

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

سیمرغ بلورین روی شانه‌های حامد بهداد، مهناز افشار، اسحاق خانزادی، سعید ملکان و...
پنج شنبه 28 بهمن 1389  12:46 AM

بخش اول جوایز بحش مسابقه جشنواره بیست و نهم فیلم فجر با اهدای جوایز به بهترین چهره پرداز، بهترین صدابردار و صداگذار، بهترین طراح صحنه، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و زن برگزار شد.

به گزارش ستاد خبری جشنواره فیلم فجر، با حضور گروهی از داوران بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) بخش اول جوایز این بخش به شرح زیر به برگزیدگان جشنواره اهدا شد.
سعید ملکان بهترین چهره پرداز شد
سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی به همراه یک دستگاه خودرو تیبا جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به سعید ملکان برای فیلم‌های فرزند صبح و آلزایمراهدا شد.
در این بخش سعید ملکان سیمرغ بلورین ازسید احمد میرعلایی دریافت کرد.
نامزدهاي بهترين فیلم عبارت بودند از سعيد ملكان (فرزند صبح(، محمدرضا قومي (جرم(،سعيد ملكان (آلزايمر(، مهرداد ميركياني (جدايي نادر از سيمين(،عبدالله اسكندري (يه حبه قند(
معتمدی سیمرغ بهترین جلوه های ویژه رایانه ای را دریافت کرد
سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه رایانه ای به همراه خودروی تیبا جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به امیررضا معتمدی برای فیلم  «راه آبی ابریشم» اهدا شد. معتمدی جایزه خود را از علی معلم دریافت کرد.
نامزدهاي بهترين جلوه های ویژه رایانه ای عبارت بودند از: امير سحرخيز، فرخ مجيدي و هادي اسلامي (آسمان محبوب(، اميررضا معتمدي (راه آبي ابريشم(، اميررضا معتمدي (سي و سه روز (، خيابان‌هاي آرام (هديش بيگدلي شاملو(، شهروز وظيفه‌شناس (سيزده 59 (

سیمرغ بهترین جلوه های ویژه میدانی برای روزبهانی
سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه میدانی به همراه خودرو تیبا جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به محسن روزبهانی برای فیلم سینمایی «33 روز» به کارگردانی  اهدا شد. روزبهانی جایزه خود را از ابوالقاسم طالبی دریافت کرد.
نامزدهاي بهترين جلوه های ویژه میدانی عبارت بودند از:نجف فتاحي (راه آبي ابريشم(،محسن روزبهاني (سي و سه روز(،جواد شريفي راد (سيزده 59(، عباس شوقي (خيابان‌هاي آرام(،  داوود يوسفيان (پايان نامه(

رامین فر سیمرغ طراحی صحنه را گرفت
سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس به همراه خودرو تیبا جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به ایرج رامین فربرای  فیلم سینمایی «جرم» اهدا شد. رامین فر جایزه خود را از مدیرعامل ایران خودرو دریافت کرد.
نامزدهاي بهترين طراحی صحنه و لباس عبارت بودند از: پروين صفري (راه آبي ابريشم(، سارا سميعي (گزارش يك جشن(، ايرج رامين‌فر (جرم(، بابك پناهي (سي و سه روز(، محسن شاه‌ابراهيمي (يه جبه قند(

ایرج رامین فر با تشکر از هیات داوران گفت: بقیه فیلم های که کاندید شد فیلم های خوبی بود در سن و سالی هستم که وقتی جایزه را می گیرم نیرو یی داده می شود و مسئولیتم را بیشتر می کند. جایزه را حق جوان ها و نسل جوان که وارد سینما شدند و باید سینما را جلو ببرند. من فیلم جرم را خیلی دوست دارم به همان اندازه که فیلم سرب را دوست دارم و مسعود کیمیایی که فکر می کنم فیلم هاش باعث شد تا من به طرف سینما بروم. فیلم هایی که ساخته برای من خاطره است. افتخار بزرگی بود برایم که در کنار کیمیایی بود. طبق معمول جایزه را به کسی تقدیم می کند که سالها من را تحمل کرد به همسرم خانم بیات که از من خیلی دور است تقدیم میکنم

سماک باشی برنده سمیرغ بلورین بهترین صدابردار
سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری به همراه یک دستگاه خودرو سواری تیبا جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به محمود سماک باشی برای  فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین»  اهدا شد. سماک باشی جایزه خود را از مجید انتظامی دریافت کرد.
نامزدهاي بهترين صدابرداری عبارت بودند از: محمود سماك‌باشي (جدايي نادر از سيمين(، اسحاق خانزادي (جرم(، آرش برومند (گزارش يك جشن(، بهمن اردلان (يه حبه قند(، طاهر پيشوا (ندارها(
سماک باشی با تشکر  از هیات داوران گفت: جایزه را به همسرم تقدیم می کنم که مرا تحمل کرد.

خانزادی و ابوالصدق برنده سیمرغ بهترین صداگذاری
سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری به همراه یک دستگاه خودرو سواری تیبا جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به اسحاق خانزادی و علی ابوالصدق برای  فیلم سینمایی «جرم» اهدا شد.
نامزدهاي بهترين  صداگذاری عبارت بودند از:محمدرضا دلپاك (باد و مه(،  محمدرضا دلپاك (جدايي نادر از سيمين(،  حسين مهدوي (سي و سه روز(، محمدرضا دلپاك (آسمان محبوب(، اسحاق خانزادي، علي ابوالصدق (جرم(
اسحاق خانزادی با تشکر از هیات داوران: عرض سلام و ادب به همه هنرمندان و همه خاک خوردگان عرصه هنر و سینما.
میرعلایی تشویق ویژه صدای برج میلاد روزهای اول دچار مشکل بود دبیر محترم وبارها مشکل رفع بشود یک تنه ایستاد تا مشکل رفع نشد خانه نرفت و ایشان تلاش کردند تا مشکل صدای سالن برج میلاد برطرف شد.

شهاب حسینی و محسن تنابنده برنده دیپلم افتخار بخش بازیگر نقش مکمل مرد
دیپلم افتخار به همراه خودرو پراید بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به شهاب حسینی برای بازی در فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» اهدا شد. شهاب حسینی جایزه خود را از سید احمد میرعلایی دریافت کرد.
دیپلم افتخار به همراه خودرو پراید بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به محسن طنابنده برای بازی در فیلم سینمایی «ندارها» اهدا شد. طنابنده جایزه خود را از علی معلم دریافت کرد.
سیمرغ بلورین و دیپلم افتخار به همراه خودرو پراید بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به حامد بهداد برای بازی در فیلم سینمایی «جرم» اهدا شد. حامد بهداد جایزه خود را از مجید انتظامی دریافت کرد.
شهاب حسینی با تشکر از هیات داوران چند نکته را متذکر شد: شب بخیر با تشکر از هیات داوران احساس این لحظه را تقسیم می کنم شایستگی حضور در بخش مسابقه را داشتند اما نرسیدند به بخش مسابقه. تشکر از اصغر فرهادی که امیدوارم از برلین برگردد. او افتخار سینمای ایران است. پیشکش ناقابل جمعی از دانشجویانی که ده سال پیش خودجوش جمعیت امدادی دانشجویی امام علی(ع) دستگیری می کنند از خانواده های کم دست به صورت مخفیانه من چیز قابل تری برای تقدیم به این جمعیت ندارم.
تنابنده با تشکر از هیات داوران گفت: به فکر بعضی از دوستان که کنار ما حضور ندارند باشیم. از دوستان مسئول تقاضا دارم همت کنند جعفر پناهی برگردند به دامان پرمهر سینمای کشور.

حامد بهداد برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد
حامد بهداد پس از دریافت سیمرغ بلورین این بخش در ابتدا خود را خادم  امام رضا (ع) خواند و گفت: من چاکر استاد حبیب الله بی گناه و حمید سمندریان سپاسگرازم. آقای کیمیای خوشحالم به خاطر فیلم شما جایزه می گیرم.من برخلاف دیگرانی که می گویند سال به سال دریغ از پارسال بر این باورم که هر روز بهتر از دیروز است. فردای بهتری مستلزم تلاش بیشتر است. به امید شادی و آزادی بیشتر.
نامزدهاي بهترين بازيگر مكمل مرد عبارت بودند از: حامد بهداد (جرم)، شهاب حسيني (جدايي نادر از سيمين(، بهروز بقايي (سيب و سلما(، محسن تنابنده (ندارها)،حسين محب‌اهري (گلچهره(، كامران تفتي (مرگ كسب و كار من است(، شاهرخ فروتنيان (آقا يوسف(.

ساره بیات و مهناز افشار بهترین بازیگران نقش مکمل زن
دیپلم افتخار به همراه دستگاه خودرو پراید بهترین بازیگر نقش مکمل زن در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به ساره بیات برای بازی در فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین » اهدا شد. ساره بیات در سالن حضور ندارد وپدر ایشان جایزه را از مدیرعامل ایران خودرو دریافت کرد.
سیمرغ بلورین به همراه دستگاه خودرو سمند بهترین بازیگر نقش مکمل زن در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به مهناز افشار برای بازی در فیلم سینمایی «سعادت آباد» اهدا شد. مهناز افشار جایزه خود را از مدیرعامل ایران خودرو دریافت کرد.
دیپلم افتخار به همراه دستگاه خودرو پراید بهترین بازیگر نقش مکمل زن در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر به ساره بیات برای بازی در فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین » اهدا شد. ساره بیات در سالن حضور ندارد وپدر ایشان جایزه را از مدیرعامل ایران خودرو دریافت کرد.
پدر ساره بیات  با تلاش  سلام خدمت همه عزیزان و تشکر می کنم. ساره برای رفتن به سفر کار من هنر نیست اما در نامه با دلم عهد بستم که اگر برای دریافت سیمرغ خداوند یاری ام کند هزینه اش به اعضا خانواده تقدیم کنم امروز مقدر شد که آنجا نباشم تا پدرم خود با دستان فداکارش دریافت کند. این حاصل دسترنج من بود مغموم ام که در کنار شما نیستم و خرسندم در کنار آقای فرهادی در محفل دیگری حضور دارم.
مهناز افشار با تشکر از هیات داوران گفت: به نام پروردگار تشکر می کنم از هیات داوران ممنون که پس از 15 سال تلاش من را دیدید تشکر از مادرم که همیشه پشتیبانم بود فرهادی خسته نباشید می گویم و به پیمان معادی برای بازی  خوب ایشان. از دوستی آموختم که سرم را بالا بگیرم. برای ایرانیان صلح سعادت و آبادی آرزو می کنم. جایزه نقدی به کودکان کار که تلاش می کنند درس بخوانند اهدا می کنم.
میرعلایی با تشکر از دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر گفت : با تشکر ازمهندس مشایی، شمقدری و همه عزیزان ایران خودرو و سایپا سوئیچ تک تک هنرمندان می توانند تحویل بگیرند. جوایز حاضر است و در اختیار قرار می گیرد. خودروهای سایپا که دو سال پیش را نداده بود، بدهند.
معلم در پایان گفت: قضاوت کار سختی است امیدوارم قضاوت ما با  داوران واقعی که مردم هستند یکی باشد.
نامزدهاي بهترين بازيگر مكمل زن عبارت بودند از:ساره بيات (جدايي نادر از سيمين)، مهناز افشار (سعادت آباد)، ريما رامين‌فر (يه حبه قند)،شايسته ايراني (آينه‌هاي روبرو)، آنا نعمتي (برف روي شيرواني داغ)، فريده سپاه منصور (آسمان محبوب)، سارينا فرهادي (جدايي نادر از سيمين)

10750403264581828474.jpg

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها