مرغ ذغالی
پنج شنبه 12 آذر 1388 11:11 AM
مرغ ذغالی
مواد لازم
گوشت سینه مرغ : نیم کیلو
گشنیز و نعنا: 200 گرم
مایونز: 50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
ماست: 50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
روغن مایع: دو قاشق سوپخوری
سیر: یک حبه بزرگ
سرکه: دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند: یک تا دو عدد
ذغال: یک تکه
طرز تهیه:
روغن را داغ کرده، فلفل و سیر ریز شده را در آن کمی تفت میدهیم، مرغ را به تکههای مربع شکل خرد کرده و در روغن ریخته، همراه موادمان تفت میدهیم. در ظرفی ماست، سرکه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط کرده، در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ میکنیم تا روغن بیاندازد. روی مرغ نمک میپاشیم سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط میکنیم. سپس تکه ذغالی را روی حرارت سرخ میکنیم، یک تکه فویل را به صورت کاسه در آورده، در وسط مرغ گذاشته، یک قاشق روغن مایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را میگذاریم، حرارت را خاموش میکنیم بعد از سه تا چهار دقیق، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته و و میتوانیم در ظرف را برداریم. این غذا را میتوان با نان یا برنج سرو کرد.