شکلات توپی فندقی
شنبه 7 آذر 1388 9:28 PM
مواد لازم :
* شکلات سیاه: ۱۰۰ گرم
* بیسکوئیت پتی بور ساده: ۳۱۰ گرم
* فندق تست شده (نگینی ریز خرد شده ): ۷۰ گرم
* شیر عسلی: ۴۰۰ گرم
* شکلات سفید: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
شکلات سیاه را روی بخار اب ذوب کنید . بیسکوئیت پودر شده / فندق /شیر عسلی و شکلات سیاه ذوب شده را خوب مخلوط کنید . از مخلوط به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دست گرد و روی فویل بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا فرم خود را حفظ کند . شکلات سفید را روی بخار آب ذوب کرده و روی شکلات بریزید و با شکلات سیاه ذوب شده به دلخواه تزئین کنید . (میتوان از هر نوع مغز دلخواه دیگر نیز استفاده شود. در ضمن مغز فندق را درسته میتوان وسط شکلات گذاشت )