0

قلعه نوعی : الفاظي كه امروز شنيدم در مكتب شاهين جايي ندارد

aavfei
aavfei
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 265

قلعه نوعی : الفاظي كه امروز شنيدم در مكتب شاهين جايي ندارد
دوشنبه 18 بهمن 1389  7:51 AM

سرمربی تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت : الفاظی که امروز در ورزشگاه به گوش می رسید در مکتب شاهین و مردم بوشهر جایی ندارد

امير قلعه‌نويي پس از تساوي بدون گل مقابل شاهين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ابتدا درگذشت عكاس باسابقه بوشهري را به شما تسليت مي‌گويم و اميدوارم ادامه‌دهنده راه سنگين آن مرحوم باشيم.
وي ادامه داد: قبل از اينكه بخواهم در خصوص فوتبال صحبت كنم، بايد از جوّ استاديوم ابراز تاسف كنم. من بارها به بوشهر آمده‌ام و در اين شهر برد و باخت‌هاي زيادي را ديده‌ام. حتي فصل گذشته از خدا خواستم كه به خاطر مردم اين تيم در ليگ برتر بماند اما امروز الفاظي شنيدم كه واقعا جاي تاسف داشت و اين الفاظ نه در مكتب شاهين جاي دارد و نه مال مردم بوشهر است.

قلعه نويي گفت: حالا چه شده كه امروز اينگونه شعار مي‌دادند، خدا مي‌داند.حيف است كه شاهين اين همه تماشاگر داشته باشد ولي عده‌اي اينگونه الفاظ زشت به كار ببرند.
سرمربي سپاهان در خصوص عملكرد تيمش گفت: شاهين تيم كاملي است و فوتبال خوبي ارائه مي‌كند اما ما روي نقاط قوت آنها كار كرديم و امروز رحمتي اصلا زمين نخورد. فكر مي‌كنم باد روي عملكرد هر دو تيم تأثير داشت. هم ما و هم شاهين كه به فكر فوتبال سرعتي و زميني هستيم از اين مسئله ضربه خورديم.

قلعه‌نويي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه پرسيد آيا شما جواد كاظميان را اخراج كرديد، گفت: بنده هيچ بازيكني را اخراج نمي‌كنم و قانونش اين است كه بازيكن را در اختيار باشگاه بگذارم. من به كاظميان استراحت دادم و تشخيص دادم كه در تمرينات نباشد چون هم به نفع خودش هست، هم به نفع ما، اما اين مرخصي با نظر من انجام شد و براي كاظميان هم خوب است.
وي در خصوص اينكه چرا سرمربيگري تيم ملي را براي ديدار با روسيه نپذيرفت، گفت: به عنوان يك ايراني اگر قابل باشم دوست دارم به فوتبال كمك كنم اما اين كمك بايد با برنامه باشد. تا به امروز هم پيشنهادي نشده، فقط براي ديدار با روسيه با من صحبت شد كه من گفتم ديگران اين مسئوليت را قبول كنند بهتر است.

وي در خصوص اينكه آيا سپاهان آن بازي هميشگي خود را انجام داد، گفت: امسال بارها و بارها به خاطر بازي‌هاي تيم ملي نمودار رو به بالاي ما افت كرد. مگر رئال مادريد بازيكنان بزرگي ندارد؟ همه ديدند كه اين تيم باخت. فوتبال همين است. ما در بازي امروز همه چيز را كنترل كرديم و موقعيت‌هايمان نشان مي‌دهد كه نبض بازي در اختيار ما بود. مگر شاهين تيم كوچكي است؟ همين تيم مقابل برخي تيم‌ها 12 موقعيت گل داشت اما امروز تنها چند سانتر روي دروازه ما انجام داد.

قلعه‌نويي در خصوص استفاده فدراسيون از مربيان داخلي و يا خارجي، گفت: شما حرف دلم را مي‌زنيد. عين سؤال شما را به كميته فني گفتم، به آنها گفتم شما ارج و قربي را كه به مربي خارجي مي‌دهيد به مربي ايراني هم بدهيد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها