0

توهین موسوی به بسیجیان در هفته بسیج

dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2247

پاسخ به:توهین موسوی به بسیجیان در هفته بسیج
یک شنبه 22 آذر 1388  3:36 AM

نقل قول davoodok
با عرض معذرت خدمت همه دوستان بايد بگم كه فكر كنم يه كوچولو آقاي موسوي درست ميگن البته يه كوچولوها، كاش دوستان خودشون داخل صحنه بودند و عملكرد بسيج و ميدند، من خودم توي همه ي برنامه ها شركت كردم تا از نزديك عملكرد نيروي بسيج امروزيمونو ببينم، آقا طرف از تو روستا از پهلوي گوسفنداش با چوبي كه گوسفندا را به سمت چراگاه هدايت ميكرد اومده بود با همون چوب مردم و ميزد باور كنين همين بود من خودم يه آجر دستم گرفتم رفتم جلو به اسم كمك به بسيج(الكي) هيچكي نگفت آقا تو چي كاره اي آخه تو رو سننم كه پاشودي اومدي مردم وبزني، بسيج نيروي مقدسيه اما كدوم بسيج بسسيجي كه امام اوايل انقلاب تشسكيل دادن و همه نيروهاي پاك و عزيزي بودن يا بسيجي كه حالا هر كسي به اسم بسيج هر كاري دلش بخواد ميكنه البته اشتباه نشه ها انسان هاي پاك و عزيزيم هنوز هستن اما متاسفانه فكر نكنم در جمع تعدادشون به انگشتاي دستم برسه به هر حال اينم نظر بود ديگه من فكر ميكنم 90% بدبختيا ما سر همين برخود نا به جا و زشتيه كه بعضيا انجام ميدن.  
1- شما که بدتر میر حسین کردی
2- دلیل و مدرکت کو؟
3-بگو اونها چه کار کردن که بسیجی ها وارد عمل شدن
آتش زدن مسجد و اذیت و آزار مردم و خسارت به اموال عمومی و اقدام علیه امنیت ملی فکر نکنم چیز کمی باشه
بعد هم شما چه کار دارید از کجا اومده مهم اینه که داره دفاع میکنه
اقدام اخیرشون را هم که همه دیدند اینها که ادعای خط امام را داشتند عکس ایشون را پاره کردند و به آتش کشیدند

مرگ بر دیکتاتور مخملی

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها