ذرت مکزیکی
چهارشنبه 4 آذر 1388 2:05 PM
مواد لازم
:برای ۱-۲ نفر
ذرت :۱۵۰ گرم
کره :۱۰ گرم
آبلیمو :نصف قاشق چای خوری
سس مایونز :یک قاشق غذا خوری
فلفل قرمز : ۴/۱ قاشق چای خوری
پودر آویشن :نصف قاشق چای خوری
نمک :نصف قاشق چای خوری
آب :سه قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
برای دون دون کردن ذرت .بهترین کار این است ابتدا یک ردیف از ذرت را با چاقو خارج می کنیم .
سپس به را حتی با انگشت ویا سر چاقو بقیه دانه های ذرت را خارج می کنیم .
دانه های ذرت را با سه قاشق غذا خوری ونمک به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات در مایکروفر می پزیم .اگه مایکروفر نداشتیم می توانیم آنها را بخار پز کنیم ویا حدود نیم ساعت در دیگ زود پز بپزیم .
کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و سپس ذرت ها را در آن تفت مختصر می دهیم و آویشن و فلفل قرمز را هم به آن اضافه می کنیم (میزان فلفل وآویشن دل به خواه هست )
در آخر ذرت ها را ازروی حرارت بر می داریم وسس مایونز وآبلیمو را به ان اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم تا به خورد ذرت ها بره .
ذرت مکزیکی ما اماده است .نوش جان .
می توانید از چیپس خلالی وقارچ تفت داده شده هم در آن استفاده کنید
.
بعد آن را در مایکروفر می گذاریم حدود 6 دقیقه با قدرت صد درصد سپس ذرت ها را برمی گردانیم وحدود 6 دقیقه دیگر با قدرت صد در صد در مایکرفر قرار می دهیم .حالا ذرت ها کاملا پخته شده اند .نوش جان .