0

رائول:رئال در قلبم است و شالکه در مغزم

htmahdi
htmahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 326

رائول:رئال در قلبم است و شالکه در مغزم
شنبه 16 بهمن 1389  3:13 AM

رائول گونسالس ستاره اسپانیایی شالکه در مصاحبه ای با سایت بوندسلیگا از شرایطش در این تیم پرطرفدار و پرستاره می گوید. ترجمه این مصاحبه را به نثل از مرجع خبری رئال بخوانید:
رائول ، تابستان گذشته استقبال فوق العاده اي از تو در شالكه شد ، آن روز را چطور به ياد داري ؟

در فوتبال تجربيات زيادي داشته ام ، اما حضور در زمين ولتينس آرنا ، برايم خيلي خاص بود . هواداران شالكه استقبال گرمي از من به عمل آوردند ، همين طور باشگاه . من خيلي زود درك كردم كه هواداران اين تيم چه علاقه اي به تيمشان و بازيكنانشان در گلزن كرشن دارند . بعد از هر تمرين و هر بازي ، اين احساسات را به خوبي درك مي كنم و آن را وقتي كه هواداران براي گرفتن عكس و امضا مي آيند ، حس مي كنم .

بعد از اين همه سال حضور در خانه تان در مادريد ، نگران رفتن به كشوري جديد نبودي ؟
از نظر شخصي ، هيچ نگراني در من نبود . مطمئن بودم كه مي توانم صرفنظر از سنم در بوندسليگا رقابت كنم اما راستش را بخواهيد وقتي كه براي اولين بار براي اولين بازيم در بوندسليگا پيراهن شالكه را به تن كردم ، احساس عجيبي داشتم ،‌ احساسي كه از 16 سالگي و پوشيدن پيراهن رئال آن را حس نكرده بودم .
واقعا از نظر شخصي هيچ نگراني در تو نبود ؟
اگر چيزي بود به خاطر خانواده ام بود . اين كه چطور بچه هايم با كشور جديد هماهنگ مي شوند ، مشكلي براي پيدا كردن دوست ندارند ، آلمان را چطور خواهند ديد و اين طور چيزها در سرم بود اما حالا ديگر اين چيزها حل شده است و مي توانم بگويم كه عاشق زندگي در آلمان هستيم .
 تو ترجيح مي دهي كه زندگي شخصيت از زندگي حرفه ايت جدا باشد ؟
 بله . مي خواهم كه بچه هايم خيلي عادل رشد كنند و توجهي به اين كه مطبوعات به آنها نگاه مي كنند نداشته باشند . آنها به يك مدرسه بين المللي در دوسلدورف مي رود و بسياري از هم كلاسي هايشان نمي دانند كه پدرشان يك فوتباليست مشهور است . من خودم ترجيح مي دهم اين گونه باشد و بچه هايم زندگيشان عادل باشد .
 فرصتي براي ديدن مكان هاي مختلف آلمان داشته اي ؟
خيلي كم ، چرا كه برنامه ام پر است . بيشتر اوقات فراغتم را با بچه هايم سپري مي كنم . خود دوسلدورف مكان هاي ديدني زيادي دارد ، مثلا يك بار براي ديدن بازي هاكي روي يخ رفتيم ، بچه هايم خيلي لذت بردند .
 حضور متزلدر در شالكه ، به خصوص در ابتدا ، برايت اعتماد به نفس بود . درست است .
 كريستف با من در مورد آلمان و بوندسليگا زياد صحبت مي كرد ، پس وقتي به شالكه آمدم خيلي آماده بودم اما براي من مهمتر از هر چيزي فليكس ماگات بود . او كسي بود كه قلبم را به شالكه آورد و من را متقاعد كرد تا در اين جا بازي كنم . اگر او نبود ، من هم در اين جا نبودم .
 حالا رابطه ات با رئال مادريد چگونه است ؟
 كسي كه 16 سال را در باشگاهي سپري كرده نمي تواند آن را فراموش كند . هنوز رئال مادريد را دنبال مي كنم و اين تيم هنوز در قلبم است . اما فعلا برايم شالكه مهم است ، مغزم در اين جاست و تمام توانم را براي اين باشگاه خواهم گذاشت .
 اعتفاد داري كه رئال مادريد مي تواند قهرمان لاليگا شود ؟
 البته ، اميدوارم كه رئال مادريد قهرمان شود ، اما اگر بارسلونا همين گونه ادامه دهد ، پس گرفتن قهرماني از آنها كار مشكلي است .
ارزيابي تو از خديرا و اوزيل در رئال مادريد چيست ؟
 آنها تقريبا هر هفته بازي مي كنند و از بازيكنان مهم تيم هستند . آنها بازيكنان بزرگي هستند و به روند رو به رشد خود ادامه خواهند داد .
 به زودي در چمپيونزليگ رو در روي والنسيا قرار خواهي گرفت ، اين برايت خيلي خاص خواهد بود ، نه ؟
 بله ، همين طور است ، براي بازگشت به كشورم هيجان زده هستم .
 آلماني تو چگونه است ؟
 يادگيري اين زبان مشكل است اما من روز به روز بيشتر آن را ياد مي گيرم .

تو امدی ز دورها و دورها، ز سرزمین عطرها و نورها،

نشانده ای مرا کنون به زورقی، ز عاج ها ز ابرها بلورها

مرا ببر امید دلنواز من، ببر به شهر شعرها و شورها

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها