
سنگ ماهی آب شیرین
نام های رایج:سنگ ماهی،شیر ماهی ،وزق ماهی
نام علمیBatrachomoeus trispinosus :
خانوادهBatrachoididae:
حداکثر طول: تا ۲۲ الی ۲۸ سانتیمتر رشد میکند
دما ۲۴ : تا ۲۶ درجه سانتیگراد
پ هاش: ۷ الی ۸
شناخت و نگهداری :
سنگ ماهی یا شیر ماهی با نام علمی Batrachomoeus trispinosus متعلق به خانواده Batrachoididae از ماهیان اکواریومی محسوب شده که ماهی مورد بحث از گونه اب شیرین میباشد البته اصطلاح اب لب شور برای این ماهی مناسب تر است. این ماهی دارای رنگ امیزی قهوه ای با خالهای مشکیست که روی سرش خارهای کوچکی دیده میشوند.سر نسبتا بزرگی داشته که بیشترین حجم بدن را تشکیل میدهد بر خلاف ظاهری سفت و خشک بدنی نرم دارد ولی لمس کردن ماهی به هیچ عنوان توصیه نمیشود و تا حدودی خطرناک است. طول عمر این ماهی در اب شیرین بدون در نظر گرفتن شرایط فیزیکوشیمیایی بسیار کاهش میابد و شاید به زودی منجر به مرگ یا بیماری ماهی شود.این ماهی مانند مجسمه در اب میماند و در کف مخزن مانند تکه سنگی در گوشه ای بدون حرکت منتظر شکار میماند البته ماهی در روز تحرکی نداشته و در گوشه ای یا مخفیگاهی بدون حرکت میماند و بیشتر در شب فعالیت میکند ،این ماهی گوشتخوار از نوع زنده خوار بوده و غذا دادن در مخزن اجتمایی به این ماهی سخت است(مخصوصا اگر ماهیان همجوار با او، محاجم و گوشتخوار باشند)دلیل اصلی دشواری در غذا دهی به این ماهی این است که شیر ماهی برای شکار تلاشی نمیکند و ماهی باید به دهان او نزدیک شود و با یک حرکت که در یه چشم به هم زدن صورت میگیرد ماهی را شکار کند. برای نگهداری بهتر است پ هاش اب را روی ۷.۵ الی ۸ تنظیم کنید و در اب از نمک استفاده کنید.حجم تانک برای این ماهی را میتوان از ۱۲۰ لیتر به بالا انتخاب کرد.

تغذیه:مناسبترین غذا برای شیر ماهی غذای زنده است و نه چیز دیگر البته شیر ماهی بنده به دل و ماهی کیلکا هم عادت داشت ولی با بدبختی فراوان به او از این غذا میدادم تازه در مخزن انفرادی!!!!!! این ماهی از نظر غذا خوردن سختگیر بوده و باید از غذای زنده برای تغذیه این ماهی استفاده شود.در ضمن ماهیان همجوار با این ماهی نباید گوشتخوار باشند چون قبل از اینکه طعمه به دهان او برسد ماهیان دیگر ظعمه ها را میخورند
تعین جنسیت:اطلاعاتی در دست نیست
خلق و خو: ماهی نسبتا ارامیست ولی در نظر داشته باشید که این ماهی گوشتخوار است و ماهیانی که در دهانش جای بگیرد را طعمه تلقی میکند.پس رعایت سایز توصیه میشود
نام های رایج:سنگ ماهی،شیر ماهی ،وزق ماهی
نام علمیBatrachomoeus trispinosus :
خانوادهBatrachoididae:
حداکثر طول: تا ۲۲ الی ۲۸ سانتیمتر رشد میکند
دما ۲۴ : تا ۲۶ درجه سانتیگراد
پ هاش: ۷ الی ۸
شناخت و نگهداری :
سنگ ماهی یا شیر ماهی با نام علمی Batrachomoeus trispinosus متعلق به خانواده Batrachoididae از ماهیان اکواریومی محسوب شده که ماهی مورد بحث از گونه اب شیرین میباشد البته اصطلاح اب لب شور برای این ماهی مناسب تر است. این ماهی دارای رنگ امیزی قهوه ای با خالهای مشکیست که روی سرش خارهای کوچکی دیده میشوند.سر نسبتا بزرگی داشته که بیشترین حجم بدن را تشکیل میدهد بر خلاف ظاهری سفت و خشک بدنی نرم دارد ولی لمس کردن ماهی به هیچ عنوان توصیه نمیشود و تا حدودی خطرناک است. طول عمر این ماهی در اب شیرین بدون در نظر گرفتن شرایط فیزیکوشیمیایی بسیار کاهش میابد و شاید به زودی منجر به مرگ یا بیماری ماهی شود.این ماهی مانند مجسمه در اب میماند و در کف مخزن مانند تکه سنگی در گوشه ای بدون حرکت منتظر شکار میماند البته ماهی در روز تحرکی نداشته و در گوشه ای یا مخفیگاهی بدون حرکت میماند و بیشتر در شب فعالیت میکند ،این ماهی گوشتخوار از نوع زنده خوار بوده و غذا دادن در مخزن اجتمایی به این ماهی سخت است(مخصوصا اگر ماهیان همجوار با او، محاجم و گوشتخوار باشند)دلیل اصلی دشواری در غذا دهی به این ماهی این است که شیر ماهی برای شکار تلاشی نمیکند و ماهی باید به دهان او نزدیک شود و با یک حرکت که در یه چشم به هم زدن صورت میگیرد ماهی را شکار کند. برای نگهداری بهتر است پ هاش اب را روی ۷.۵ الی ۸ تنظیم کنید و در اب از نمک استفاده کنید.حجم تانک برای این ماهی را میتوان از ۱۲۰ لیتر به بالا انتخاب کرد.

تغذیه:مناسبترین غذا برای شیر ماهی غذای زنده است و نه چیز دیگر البته شیر ماهی بنده به دل و ماهی کیلکا هم عادت داشت ولی با بدبختی فراوان به او از این غذا میدادم تازه در مخزن انفرادی!!!!!! این ماهی از نظر غذا خوردن سختگیر بوده و باید از غذای زنده برای تغذیه این ماهی استفاده شود.در ضمن ماهیان همجوار با این ماهی نباید گوشتخوار باشند چون قبل از اینکه طعمه به دهان او برسد ماهیان دیگر ظعمه ها را میخورند
تعین جنسیت:اطلاعاتی در دست نیست
خلق و خو: ماهی نسبتا ارامیست ولی در نظر داشته باشید که این ماهی گوشتخوار است و ماهیانی که در دهانش جای بگیرد را طعمه تلقی میکند.پس رعایت سایز توصیه میشود