پاسخ به:بخش گیاهان
چهارشنبه 8 خرداد 1392 2:19 AM
پوست پیاز، سرشار از کورسیتین است که در کاهش فشارخون موثر است و مانع از تجمع رسوب در سرخرگ ها می شود. پوست پیاز را خوب بشویید و سپس به خورشت، سوپ و ... اضافه کنید و قبل از سرو از غذا جدا کنید.
پوست هندوانه؛ نتایج بررسی ها نشان می دهد، قسمت سفید پوست این میوه دارای مقدار زیادی «سیترولین» نوعی اسیدآمینه است که با گشاد کردن سرخرگ ها، گردش خون را بهبود می دهد. پوست آن، آب لیمو و شکر را در مخلوط کن بریزید تا یک نوشیدنی گوارا به دست بیاید.
برگ های کلم بروکلی؛ ۲۵ گرم برگ های این گیاه ۹۰ درصد ویتامین A روزانه مورد نیاز بدن را تامین می کند، در حالی که گل های آن تنها ۳ درصد از این نیاز را برآورده می کند. برگ ها را مانند اسفناج آب پز کنید و سپس در روغن زیتون و سیر تفت دهید.
برگ های کرفس؛ برگ کرفس ۵ برابر منیزیم و کلسیم بیشتری نسبت به ساقه آن دارد. برگ کرفس منبع غنی ویتامین C، آنتی اکسیدان های قوی و ترکیب های ضدالتهابی است.
ساقه های چغندر؛ نتایج بررسی محققان آلمانی نشان می دهد، ساقه های چغندر سرشار از «گلوتامین» نوعی اسیدآمینه است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و توانایی بدن را پس از عمل جراحی بالا می برد. ساقه ها را با هم با نخ ببندید و در سوپ یا خورشت قرار دهید.