پاسخ به:نام پرچمداران مکتب سرخ روح ا... که در اقصي نقاط دنيا به ترويج اسلام پرداختند
پنج شنبه 14 بهمن 1389 11:52 AM
شهيد كاظم اخوان علاف
|
تاريخ تولد :1338
|
نام پدر :رضا
|
تاریخ شهادت :
|
محل تولد :خراسان /مشهد /-
|
طول مدت حیات :-
|
محل شهادت :
|
|
مزار شهید : |
کاظم اخوان علاف در سال 1338 در يکي از محلات قديمي اطراف مشهد به دنيا آمد. او آخرين فرزند خانواده بود و پدر به دليل تقارن تولد فرزند با ميلاد امام کاظم (ع) نام هفتمين پيشواي شيعيان را براي او انتخاب کرد.
پدر از خادمان بارگاه ملکوتي علي بن موسي الرضا (ع) بود و به کاظم آموخت که چگونه با عشق به اهل بيت (ع) و مدد ائمه اطهار زندگياش را پربرکت کند. کاظم آموختن علم را تا اخذ دو مدرک ديپلم رياضي و تجربي ادامه داد .علاقه زيادي به ورزش داشت. به گونهاي که در مسابقات کشتي آموزشگاههاي استان صاحب عنوان شد.
اخوان در اوقات فراغت به حرم حضرت ثامنالحجج (ع) ميرفت و همراه پدر به زائران حرم خدمت ميکرد.
انقلاب اسلامي و تحول عظيم جامعه ايران عليه ظلم و استبداد اخوان را نيز در جرگه ياران امام خميني (ره) قرار داد. با پيروزي انقلاب کاظم سر از پا نميشناخت با تمام وجود به حمايت از دستاوردهاي انقلاب روي آورد.
با آغاز جنگ تحميلي سريع خود را به اهواز رساند و در ستاد جنگهاي نامنظم به مقابله با دشمن پرداخت و در بيش از 70 عمليات در کنار شهيد چمران با دوربين عکاسي و فيلمبرداري حقايق جنگ را ثبت نمود. شجاعت و رشادت، ايمان و اعتقاد او به بزرگي خداوند متعال در ميان تمام آنانکه او را ميشناختند زبانزد بود. او در طول يکسال و نيم صحنههايي بديع و استثنايي را به تصوير کشيد تا نسل فرداي ايران بداند به پاس رشادت کدام سرباز، او اينگونه آزاد و در آرامش زندگي مي کند. يکي از مشوقين بزرگ کاظم در کار عکاسي دکتر چمران بود که هميشه او را به خاطر کارهايش تحسين ميکرد، اخوان در نمايشگاه عکس که در موزه هنرهاي معاصر به مناسبت سومين سالگرد پيروزي انقلاب برگزار شد به خاطر صميميت و ويژگيهاي خاص و تأثيرگذار در ثبت صحنههاي بديع مقام اول را در ميان 75 عکاس ديگر به دست آورد. تعدادي از کارهايش نيز در ويژهنامه ستاد تبليغات جنگ، در تاريخ 22/11/1361 چاپ شد و يکي از کارهايش به عنوان طرح روي جلد استفاده شد.
اخوان پس از ثبت لحظات تاريخي فتح خرمشهر در تيرماه سال 1361 به کشور لبنان دعوت شد. دوستان و آشنايان به خاطر وضعيت خاص اين کشور او را از اين کار منع کردند. اما کاظم که شاگرد دکتر چمران بود و عشق و عرفان و رشادت را از استادش آموخته بود، با توکل دل به خطر سپرد و همراه يک هيئت ديپلماتيک راهي بيروت شد تا ظلم و استبداد متجاوزين صهيونيست را به تصوير کشد. اما قبل از ورود به بيروت نيروهاي فالانژ وابسته به رژيم صهيونيستي در روز چهاردهم تيرماه سال 1361 او و سه تن از همرزمانش را ربودند." برباره" آخرين خاطرات رشادت و دلاوري خبرنگار اعزامي ايرنا، را ثبت نمود. و ديگر نشاني از اين عارف و سالک راه حق پيدا نشد.
منبع:پايگاه اطلاع رساني آسيكد
منبع:پايگاه اطلاع رساني چهارديپلمات
|