0

زيباترين خاطرات مقام معظم رهبری در طول سال هاي دفاع مقدس

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:زيباترين خاطرات مقام معظم رهبری در طول سال هاي دفاع مقدس
چهارشنبه 13 بهمن 1389  3:27 PM

قدرت معنوي ملت ايران

بنده در همان دوران غربت وقتي خرمشهر در اشغال دشمنان بيگانه بود، نزديك پل خرمشهر رفتم و به چشم خودم ديدم وضعيت چگونه است؛ فضا غم‌آلود و دل‌ها سرشار از غصه بود و دشمن با اتكا به نيروهاي بيگانه كه به او كمك مي‌كردند همين آمريكا و غربي‌ها و همين مدعيان دروغگو و منافق حقوق بشر در خرمشهر مستقر شده بودند. تانك‌هاي او، وسايل پيشرفته‌ي او، هواپيماهاي مدرن او، نيروهاي تا دندان مسلح او.
بچه‌هاي ما آرپي‌جي هم نداشتند؛ با تفنگ مي‌جنگيدند، اما باايمان و باصلابت. همين جوانان با دست خالي اما با دل پر از اميد و ايمان به خدا بدون اين‌كه ابزار پيشرفته‌اي داشته باشند و بدون اين‌كه دوره‌هاي جنگ را ديده باشند، وسط ميدان رفتند و بر همه‌ي آن عوامل غلبه پيدا كردند.
روز سوم خرداد، همان ساعت اولي كه رزمندگان ما خرمشهر را گرفته بودند، مرحوم شهيد صيادشيرازي به من تلفن كرد. بنده آن وقت رييس‌جمهور بودم و گزارش اوضاع جبهه را مي‌داد. مي‌گفت الآن هزاران سرباز و افسر عراقي صف بسته‌اند براي اين‌كه بيايند ما دست‌هايشان را ببنديم و اسير شوند.
قدرت معنوي يك ملت اين است؛ فقط خرمشهر نيست، خرمشهر يك نماد است؛ كربلاي 5 ما هم همين‌طور بود؛ والفجر 8 ما هم همين‌طور بود؛‌ فتوحات فراوان ديگر ما هم همين‌طور بود؛ عمليات خيبر و بدر و مجموعه هشت سال دفاع مقدس ما هم همين‌طور بود. البته ناكامي و شكست هم داشتيم و شهيد هم داديم، ميدان مبارزه است به بركت ايمان شهيدان ما و ايمان شما پدران و مادران و همسران كه شماها هم پشت‌سر شهدا قرار داريد چون اگر پدر شهيد، مادر شهيد و همسر شهيد با او هم‌دل و هم‌ايمان نباشند، او نمي‌تواند برود بجنگد.
توانستيد در اين مبارزه پيروز شويد؛ اين همان درسي است كه بايد همواره جلوي چشم ما باشد و به آن نگاه كنيم. (‌بيانات در ديدار خانواده‌هاي شهدا 3/3/1384 )    

منبع: خبرگزاري فارس  

راوي: مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي  

تشکرات از این پست
labeik_ya_khameneei
دسترسی سریع به انجمن ها