خواص انار و اثرات درمانی آن
سه شنبه 26 آبان 1388 1:44 PM
خوردن دانه هاي انار به مراتب بهتر از نوشيدن آب اناراست .
انار ميوه اي است كه به آن خون ساز مي گويند .
انار مقوي قلب ، مفرح ، دفع كننده چربي ، رفع كننده سموم اغلب عفونتهاي داخلي ، دافع حرارت مي باشد
و خوردن انار با پرده هاي سفيد آن شكم را دباغي ميكند ،
پژوهشهاي جديد نشان ميدهد انار خاصيت ضد سرطاني دارد.
طبق تحقيقات سازمان کشاورزي ايالات متحده آمريکا (USDA) انار منبع خوبي از آنتي اکسيدانها، پتاسيم و ويتامين C است .
پژوهشگران آکادمي علوم امريکا دريافته اند كه ، مصرف آب انار از ابتلاء بـه سرطان پروستات جلوگيري ميکند.
از جمله خواص آن مي توان به موارد زير اشاره نمود :
۱-
انار خون را تصفيه كرده و تقويت كننده قلب و كليه است.
۲- انار در رفع اوره و كلسترول ، دفع سموم و تعادل مايعات بدن به خصوص خون نقش مهمي را ايفا مي كند.
۳- مصرف انار شيرين، ايجاد شادي نموده و رنگ رخسار را باز مي كند.
۴- مصرف انار شيرين تقويت كننده كبد مي باشد و در معالجه يرقان( زردي) مفيد است.
۵- انار ترش و شيرين( ملس) باعث كاهش فشار خون مي شود.
۶- مصرف انار در معالجه راشي تيسم، كم خوني و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نيرو مي بخشد