0

اخبار سپاه و بسیج

 
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج
دوشنبه 11 بهمن 1389  11:19 AM

سردار سلامي در همايش رؤسا و مسئولان بيمارستان هاي نيروهاي مسلح
بايد در مديريت بيمارستان ها در منطقه الگو باشيم
جانشين فرمانده كل سپاه با بيان اينكه اگر مي خواهيم امت وسط باشيم بايد در مديريت بيمارستان ها هم الگو باشيم، گفت: يك بيمارستان خوب سپاه مي تواند مردم را نسبت به سپاه خوشبين تر كند.

به گزارش خبرنگار صبح صادق، سردار حسين سلامي، جانشين فرمانده كل سپاه در همايش روسا و مسئولان بيمارستان هاي نيروهاي مسلح كه به ميزباني بهداري نيروي زميني سپاه برگزار شد، اظهار داشت: با وجود تمام پيشرفت هاي علمي، هنوز جزء اندكي از حقايق و اسرار آفرينش انسان درك شده و در اين جزء اندك، شاهد نظم و دقتي فراگير هستيم.
وي فطرت را يك سيستم ناوبري براي تشخيص حق و باطل در وجودانسان دانست و خاطرنشان كرد: بيمارستان ها به واسطه اينكه از عظيم ترين آفريده خدا حفاظت مي كنند، يكي از مقدس ترين مكان هاي عالم هستند.
سردار سلامي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه ما هنوز درمان را فقط در راه هاي فيزيولوژي مي دانيم، در حاليكه انسان تركيبي از جسم و روح است، گفت: وقتي يك بيمار وارد بيمارستان مي شود، از همان ابتدا بايد پروسه هاي درماني بر روي او انجام شود و همه عوامل بيمارستان كه درمان بيمار نقش دارند و پزشكان بايد به بيماران از لحاظ روحي نيز توجه كنند.
وي در ادامه اخلاق را جزو مهمي از علم و عمل پزشكي دانست و با بيان اينكه رضايتمندي كارمندان و بيماران نيازمند يك مديريت خوب است، اظهار داشت: روساي بيمارستان ها بايد ناكجا آبادها را هم ببينند و نبايد از پشت ميز مديريت كنند و در تعامل مستقيم با تمام قسمت هاي تحت مديريت خويش عمل كنند.
وي ادامه داد: نمونه شدن بيمارستان هاي ما مستلزم نظم و مديريت بسيار عالي است و همچنين ما بايد دانش و فن گروه هاي پزشكي را ارتقا دهيم.
جانشين فرمانده كل سپاه در پايان خاطرنشان كرد: بايد مكانيزم هاي اضافي در زمان بستري و ترخيص حذف شود و كار براي مردم آسان تر شود. همچنين بايد به موضوع پذيرش بيماران در زمان هاي غيراداري توجه كنيم.
سردار «نصراله فتحيان» معاون بهداشت و درمان نيروهاي مسلح نيز در اين مراسم با اشاره به چشم انداز بهداشت و درمان در نيروهاي مسلح گفت: در قالب چشم انداز پنج ساله مصوب ستاد كل نيروهاي مسلح، كليه 50 بيمارستان موجود بايد به بالاترين حد استانداردهاي مديريتي دست پيدا كنند، يعني 25 درصد در سطح عالي و 75 در صد در سطح درجه يك قرار گيرند.
وي با اشاره به طرح امام رضا(ع) گفت: از ديگر برنامه هاي بهداشت و درمان، طرح امام رضا(ع) است كه متوجه بهبود شيوه زندگي نيروهاي مسلح است و سويي طرح آموزش همگاني امداد و نجات و خود امدادي و دگر امدادي را در سطح تمامي نيروها در برنامه داريم.
سردار «حسن عراقي زاده» معاون بهداشت و درمان سپاه نيز در اين مراسم اظهار داشت: در خصوص اين همايش چهار كارگروه ظرف يك سال گذشته تشكيل شده و حول محورهاي ارتقاي كيفيت خدمات در بيمارستان ها، اخلاق، معنويت و حقوق بيماران در بيمارستان ها، ارتقا آمادگي رزمي و مديريت بحران در بيمارستان ها و قوانين و مقررات مرتبط با بيمارستان ها تحقيق و بررسي كردند.
وي افزود: براي اين همايش 53 مقاله دريافت كرده ايم كه مقاله هاي برگزيده در قالب پوستر و سخنراني در اين همايش ارائه خواهد شد.
معاون بهداشت و درمان سپاه در پايان تصريح كرد: بيمارستان هاي نيروهاي مسلح بايد پيشتاز و پيشرو در ارائه خدمات بهداشتي به مردم و خصوصا نيروهاي مسلح باشند.

با تشکر

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها