0

فهرست انواع خورشت‌های گیلانی

 
mosaferakherat
mosaferakherat
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 2182
محل سکونت : گیلان

دیگر غذاهای محلی
پنج شنبه 7 بهمن 1389  3:25 PM

 

دیگر غذاهای محلی

دیگر غذاهای محلّی گیلان عبارت‌اند از:

  • اناربیج: گوشت + گردو + پیاز + سبزی + آرد + آب انار + فلفل
  • شش‌انداز: بادمجان یا خیار یا کدو حلوایی + گردو + پیاز + رب انار
  • سیرابیج: برگ سبز سیر + تخم‌مرغ + زردچوبه
  • شیرین تره: اسفناج + تخم‌مرغ + سیر
  • خالو آبه: آرد برنج + گوجه سبز + انواع سبزی + شکر + تخم‌مرغ
  • چخرتمه: مرغ یا گوشت چرخ کرده + پیاز + تخم‌مرغ + آب لیمو یا آب نارنج
  • نازخاتون: گوشت + سبزی( نعناء و جعفری )+ بادمجان + آبغوره
  • موتن‌جن: مرغ یا مرغابی + کشمش یا قیسی + گردو + رب انار + شکر
  • لونگی: ماهی (معمولاً سفید) + مغز گردو + سبزی جعفری + سیرتر یا خشک + پیاز + خاویار ماهی
  • کولی غورابیج : کولی + سبزی معطر + ترشی( آب غوره یا آب نارنج یا انار ترش) + شکر + مغزگردو
  • ماهی فیبیج: ماهی + کشمش + نعناع + آب انار + رب انار + گلپر + فلفل
  • واویشکا: دل + جگر + قلوه + پیاز + گوجه‌فرنگی + دانه انار (گاهی تخم مرغ)
  • ترش شامی: گوشت + لپه + پیاز + جعفری + تخم‌مرغ + سیب زمینی + آبغوره
  • شامی: گوشت + لپه + پیاز + تخم‌مرغ + زرد چوبه + فلفل. (ویژه ماه رمضان)
  • انواع کوکو: کوکوی اشبل، کوکوی گردو، شاه کوکو و کوکوی اوزون برون و ...
  • انواع آش: آش شلغم، آش شیر، آش خرشو (از شیر گاو تازه زاییده تهیه می‌شود)، آش ترش، آش قلمکار

آش فاطمه الزهرا، خولی آش یا خالی آش (برنج + لوبیا چیتی) و ...

  • انواع کباب: پلا کباب، کباب ترش
  • انواع چاشنی: کال کباب، بورانی بادمجان، بورانی اسفناج، چغندر بورانی، زیتون پرورده، اشپل

(خاویار ماهی)، ماهی شور، ماهی دودی و ...

 

 
بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَیاةَ الدُّنْیا«16»  وَالْآخِرَةُ خَیرٌ وَأَبْقَى«17» 
 
ولی شما زندگی دنیا را مقدم می‌دارید،  در حالی که آخرت بهتر و پایدارتر است!
 
الأعلی (16 -17)
 
 
 
 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها