0

نکات جالب پزشکی

 
azadeh7
azadeh7
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 442
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:نکات جالب پزشکی
سه شنبه 12 آبان 1388  3:26 AM

افرادي كه بلافاصله بعد از صرف ناهار در كارهاي سخت فكري و ذهني شركت مي‌كنند بيش از سايرين در معرض ابتلا به مشكلاتي مانند بي‌خوابي، احساس خستگي و ضعف، اختلال حافظه و سكته مغزي قرار دارند. خوابيدن به مدت كوتاه پس از صرف ناهار مي‌تواند از بروز بسياري از اين مشكلات پيشگيري كند. 

  *******************************


با مصرف 40 تا 70 گرم بادام به عنوان بخشي از چربي رژيم غذايي روزانه، مي‌توان سطح كلسترول و عوامل خطر بيماريهاي قلبي ـ عروقي را كاهش داد. مغزها داراي ارزش غذايي بالايي هستند، كه اغلب داراي چربي غير اشباع‌اند و طبيعي‌ترين منبع ويتامين E و به عنوان منبع نسبتا خوب فيير غذايي، منيزيم، پتاسيم، آرژنين و پيش‌ساز رژيمي نيتريك اكسايدند. 

  *******************************


ويتامين A هم در غذاهاي حيواني و هم غذاهاي گياهي وجود دارد. مقدار مورد نياز اين ويتامين براي افراد بالغ 10 هزار واحد بين‌المللي است. از جمله منابع اين ويتامين مي‌توان به روغن كبد ماهي، هويج، سبزيهاي سبز و زرد، زرده تخم مرغ، شير و فرآورده‌هاي آن، مارگارين و ميوه‌هاي زرد اشاره كرد. مصرف بيش از اندازه ويتامين A مي‌تواند خود را به صورت درد مفاصل، ريزش مو، دل به هم خوردگي اسهال، استفراغ، بي اشتهايي، تاري ديد، قاعدگي نامنظم، پوسته پوسته شدن پوست، خشكي و سردرد نشان ‌دهد. 

  *******************************


مصرف يك عدد سيب در روز به دليل وجود آنتي اكسيدانهاي قوي در اين ميوه براي مقابله با آسيب سلول، حقيقتا در حفظ سلامت بدن و بي‌نيازي از مراجعه به پزشك مؤثرست پوست سيب از مقادير بالايي از آنتي اكسيدانها برخوردارست كه آب سيب فاقد آن است. به طور كلي سيب‌هاي قرمز بيش از سيب‌هاي سبز و زرد آنتي اكسيدان دارند. از ساير خوراكيها كه حاوي مقادير زيادي از اين مواد هستند مي‌توان به «پياز»، «ذغال‌اخته» و «قره قروت» اشاره كرد. 

  *******************************

mobile

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها