0

برگزيده اي از كلام شهدا درباره حجاب

alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 7040

پاسخ به:برگزيده اي از كلام شهدا درباره حجاب
پنج شنبه 30 دی 1389  11:27 PM

خواهرم! با حجابت و با اين عملت قلب حضرت زهرا (س) را از خودت خشنود كن. شهيد على سنايى       
خواهرانم، شما با رعايت كردن حجابتان حافظ خون شهيدان باشيد. شهيد احمد برنده
 خواهرم، از تو يك تقاضا دارم، كه حجابت را حفظ كنى، خواهرم حجاب تو با ارزش‏تر از خون من است، حجابت را حفظ كن. شهيد حسن پارسا       
 از مادران و خواهرانم، مى‏خواهم كه حجاب‏شان را رعايت كنند، چرا كه حجاب خواهران سنگرشان است و بايد سنگرشان را حفظ كنند. شهيد احمدرضا تركانلو       
 خواهرانم، زينب وار در صحنه باشيد و حجاب اسلامى را رعايت فرمائيد. شهيد عبدالحسين توكلى       
 خواهرانم حجابى فاطمى ‏وار داشته باشيد و بنا به گفته ‏ى شهيد مطهرى، اگر بى‏ حجابى نشانه‏ ى تمدن است، حيوانات متمدن‏ترند، پس سعى لازم را در حجابتان بكنيد. شهيد على اكبر دلیمى       
 خواهرانم و تمام خواهران ايرانى، حجاب اسلامى را رعايت كنيد و فرصت سوء استفاده را به ضد انقلاب جنايت كار ندهيد. شهيد رمضانعلى هاديان       
 از شما خواهرانم مى‏خواهم، حجابتان را حفظ كنيد و هميشه در عبادات دينى و عبادى كوشا باشيد. شهيد سيد مهدى حسينى       
 خواهرم پس سعى كن با پناه بردن در حجاب خودت را از آلودگى‏ هاى جامعه دور نگه دارى. بدون مشورت دست به هيچ كارى نزن. شهيد نريمان حميدى زاده       
 وصيتم به تو خواهرم اين است كه، حجابت را حفظ كنى و با حجابت مشت محكمى بر دهان منافقين بزنى و با قدرت تمام با آن‏ها مبارزه كنى. شهيد حيدر تيرافكن       
 اى خواهرانم! اگر روزى سعادت شهادت را داشتم و به درجه رفيع شهادت رسيدم، شما مى‏توانيد با حفظ حجاب خود حافظ و نگهبان خون من و تمام شهيدان باشيد. شهيد قربان‏محمد جهانى       
 خواهرم، اولين وصيتم حجاب توست كه از خون من سرخ ‏تر و رنگين‏تر است، در مرگ من استوار باش. شهيد رضا پرسيا       
خواهرم، حجاب اسلامى را كاملا رعايت كن كه حجاب سنگر است و در سنگر ماندن عبادت است. شهيد محمدرضا رحمانى       
 خواهران عزيزم، مى‏خواهم كه حجابتان را كاملاً رعايت كنيد و همچنين از تمامى خواهران مسلمان انتظار دارم، و نكند با بدحجابى نسبت به  اسلام و قرآن دهن كجى كنيد، كه خداوند در همه حال از  اعمال و رفتار و كردارتان آگاه است. شهيد محمدعلى رحيمى        
 خواهرانم، شما با مقاومت و حفظ حجابتان و با راضى نگه داشتن شوهرتان خون شهدا و راه اسرا را حفظ كنيد. شهيد شاه رضا رضايى       
 خواهرانم! حجاب اسلامى را رعايت كنيد. شهيد عبدالحسين توكلى
خواهران و مادران، اخلاق و رفتار حضرت فاطمه (س) را براى خود الگو قرار دهيد و بى‏اعتنايى كنيد به حجاب كاذب و دروغى كه كوبنده حجاب اصيل مى‏باشد. شهيد دوست محمدرضايى       
 تو اى خواهرم، حجابت را حفظ فرما.كه حجاب تو برتر از خون من است. شهيد على‏اصغر احسانى       
 خواهرم، خواهران حزب الله، حجاب شما كوبنده ‏تر از شهادت من حقير است. شهيد عبدالخالق خليق       
 خواهرانم، حجاب اسلامى را رعايت كنيد. شهيد محمد اسدى       
 خواهرم، توصيه مى‏كنم كه حجاب اسلامى خود را حفظ كنيد. شهيد حسن طلعتى        
مادرجان، خواهرانم را خوب تربيت كنيد تا با حجاب باشند. شهيد سيدعبدالحسين موسوى       
خواهرم، سعى كن حجاب را سرمنشاء زندگيت قرار دهى. شهيد ابراهيم آموزگار       
خواهران عزيزم فقط به يك وسيله مى‏توانيد شهيدان راه خدا را از خود راضى كنيد و آن حفظ حجاب و تربيت فرزندانتان است. شهيد اسماعيل رحيمى        
 از خواهران مى‏خواهم، با حجابشان رزمندگان را خوشحال و مسرور كنند. شهيد موسى‏الرضا آزادى پور       
 خواهرانم، شما مى‏توانيد با حفظ حجابتان نگهبان خون من و تمام شهدا باشيد. شهيد قربان‏محمد جهانى       
 خواهرم، حجاب را نگهدار كه همانا حجاب تو سنگر توست و حضرت زهرا(س) را از خودت خوشنود خواهى كرد.  شهيد على سياسى       
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها