به گریه های کودک اهمیت بدیم یا نه؟ + پاسخ روانشناس
جمعه 1 اردیبهشت 1402 3:31 PM
یکی از ترفندهای کودکان برای رسیدن به خواسته شان گریه کردن است. اما والدین باید نحوه رفتار درست و مناسب با گریه کودکان بهانه گیر را بدانند.
گریه کودک یکی از علائمی است که ممکن است نشاندهنده وجود مشکلاتی در سلامت او باشد. گریه میتواند نشانگر مشکلات مختلفی از جمله گرسنگی، خواب ناکافی، خستگی، تب، درد، ناراحتی یا ناراحتیهای عاطفی باشد.
به عنوان والدین، توجه به گریه کودک از اهمیت بالایی برخوردار است. اما اگر متوجه شدید که گریه کودک شما بی دلیل است چطور؟ باید به این گریه اهمیت داد یا نه؟ با ما در این بخش همراه شوید تا با دلایلی ساده، به پاسخ صحیح برسید.
بررسیها نشان میدهند که توجه بیش از حد به گریه نوزاد میتواند باعث شود که آنها در آینده فردی بیمسئولیت و پرخاشگر شوند.
بهتر است تنها تا 9 ماهگی از کودکان مراقبت کرده و پس از آن اجازه دهید تا خودشان درباره کارهایشان راهنمایی بخواهند.
توجه بیش از حد به کودکان ممکن است باعث شود که آنها در بزرگسالی حس استقلال را از دست بدهند و به شدت به خانواده، بستگان و اطرافیان خود وابسته باشند.
همچنین، والدین، به ویژه مادرها، باید ساعاتی در روز را اختصاص دهند تا فقط با کودکان، به ویژه نوزاد خود، صحبت کنند. این کار باعث میشود که آنها حس آرامش پیدا کنند و بدانند کسانی اطرافشان هستند که از آنها حمایت میکنند و این روند احساس اضطراب و استرس را از آنها دور میکند.
بهتر است آرامش خود را حفظ کنید و از تکرار عبارات منفی مثل "نه"، "نمیشود"، "حالا وقتش نیست" و غیره، به جایی برسید که از استفاده از آنها خودداری کنید. در صورتی که به فرزندتان این عبارات را گفتید، بهتر است پاسخ خود را به اندازه کافی مختصر نگه دارید، تا بتواند از رفتار مقاوم شما در برابر درخواستهایش مطلع شود و بفهمد که قوانین و محدودیتهایی که تعیین کردهاید، قابل شکستن نیستند.