چه جوری تو چشم خانواده شوهر ، عروس خوبی باشم؟
چهارشنبه 14 دی 1401 4:24 PM
روانشناسی | روانشناسی خانواده | روابط زوجین | رابطه زناشویی
00:00 - 1401/10/07
داشتن رابطه خوب با خانواده همسر می تواند در زندگی مشترک هم تاثیر گذار باشد بنابراین با رعایت این نکات بهترین همسر و عروس خوب برای خانواده شوهر باشید.
پاتوق آنلاین: داشتن رابطه خوب با خانواده همسر می تواند در زندگی مشترک هم تاثیر گذار باشد بنابراین با رعایت این نکات بهترین همسر و عروس خوب برای خانواده شوهر باشید.
خانواده از مهمترین ارکان زندگی هر فرد، حتی بعد از ازدواج است و نبود رابطه مناسب بین فرد و خانواده همسر می تواند عامل پیش بینی شده مهمی برای شکست در ازدواج باشد.
عدم مدیریت درست برقراری رابطه با خانواده همسر روی زندگی مشترک شما اثر می گذارد بنابراین ارتباط برقرار کردن با خانواده همسر برای عروس خانم های کم تجربه کار چندان آسانی نیست اما نگران نباشید در این بخش از خانواده توصیه ها و نکاتی را برای شما آورده ایم تا بتوانید بهترین عروس برای خانواده همسرتان باشید.
اگر به تازگی ازدواج کرده اید و در برقراری ارتباط با خانواده همسرتان مشکل دارید، ما را تا اتمام مطلب همراهی کنید.
در محبت کردن به خانواده همسرتان دست پیش را بگیرید و منتظر ابراز علاقه از طرف آنها نباشید. با محبت کردن دلهایتان به یکدیگر نزدیک تر می شود.
عشق و محبت میان خانواده شوهر و همسرتان را بپذیرید و آن را به رسمیت بشناسید. حسادت نکنید و میان رابطه آنها قرار نگیرید ،در کنار همسرتان به خانواده او عشق بورزید و آنها را از صمیم قلب دوست بدارید.
اگر خانواده همسرتان گاهی اشتباهاتی در رفتار خود نمودند و شما را آزرده خاطر کردند، سعی کنید اشتباهات آنها را ببخشید و فراموش کنید واتفاقات خوب را به خاطر بسپارید و در قبال آنها بازخورد مثبتی از خود نشان دهید. کش دادن اتفاقات ناگوار چیزی جز احساس خشم و نفرت عاید شما نمی کند.
ورود به یک خانواده جدید، به معنای ورود به یک فرهنگ جدید است. تفاوت ها را بپذیرید و ظرفیت پذیرش تفاوت ها را در خود ایجاد کنید.
همه صحبت ها و رفتارها را جدی نگیرید و درصدد پاسخ به آنها نباشید. خود را درگیر حرف های ناراحت کننده و قضاوت های نابجای دیگران نکنید و از موضعی بالاتر رفتار کنید و نگذارید جوهای خاله زنکی دامن شما را هم بگیرد.
حریم فردی تان را حفظ کنید و زیادی صمیمی نشوید. افراط و تفریط در رفت و آمد برایتان مشکل ساز خواهد شد پس در عین احترام و صمیمیت، فاصله تان را حفظ کنید. همه چیززندگی شخصیتان را به خانواده شوهر نگویید.
هرگز قطع ارتباط با خانواده شوهر را به عنوان یک راهکار انتخاب نکنید زیرا قطع ارتباط با خانواده همسر به شدت بر روی همسرتان اثرگذار است و موجب بر هم خوردن زندگیتان می شود.
اگر می خواهید ارتباطی خوب داشته باشید باید از شناخت خودتان شروع کنید و نقاط ضعفتان را بشناسید و درصدد برطرف کردن این نقاط ضعف باشید. مثلا اگر حساس و زودرنج هستید، سعی کنید به خاطر مسائل کوچک ناراحت نشوید و قوی تر باشید زیرا اگر قرار باشد شما سر هر مسئله ای ناراحت شوید، در خانواده ناراحتی و تشنج ایجاد می شود.
همیشه احترام خانواده همسر خود را داشته باشید و به آنها احترام بگذارید. در مطالب قبلی سبک زندگی نمناک عنوان شد که همان احساس و احترامی که نسبت به پدر و مادر خودم دارید نسبت به خانواده همسرتان نیز داشته باشید و همیشه در مقابل آنها ادب را رعایت کنید.
هرگز در مقابل خانواده همسر عصبی نشوید و اگر حرف آنها موجب عصبانیتتان شد ابتدا آرامش خود را حفظ کنید و در نهایت احترام با آنها برخورد نمایید.
در مقابل رفتار خانواده همسرتان جبهه نگیرید و گاهی خود را به جای آنها بگذارید و مسائل را از دید آنها ببینید، آن وقت است که بهتر می توانید علت رفتار آنها را درک کنید و کمتر از دستشان عصبی می شوید.
نکات منفی خانواده همسرتان را برای دیگران و خانواده خودتان بازگو نکنید. به آرامی و در یک فرصت مناسب مسئله ای که شما را به شدت آزرده خاطر کرده را به همسرتان گوشزد کنید تا شوهرتان خودش مشکل را مدیریت کند و موضع گیری بین شما و مادر شوهرتان ایجاد نشود.
اجازه ندهید احساسات بد در وجود شما انباشته شود، اگر از موضوعی ناراحت هستید، دلخوری های به ظاهر کوچک را با همسرتان در میان بگذارید.
طبیعی است، عروس های قبلی خانواده رابطه صمیمانه تری با مادرشوهرتان داشته و به او نزدیک ترباشند زیرا آنها سال های بیشتری را در کنار هم زندگی کرده اند. پس هیچ وقت خود را با عروس های دیگر خانواده مقایسه نکنید و نگذارید حسادت و مقایسه کردن از همان روزهای اول رابطه شما را خراب کند و بپذیرید که تازه وارد هستید.
خانواده همسرتان را در مناسبت های مهم نادیده نگیرید و در مناسبت های مهم در کنارشان باشید و برایشان هدیه تهیه نمایید.
همانگونه که وقتی خانواده تان مشکلی دارند و یا بیمار هستند، برایتان مشکلشان کم اهمیت نیست و از آنها احوالپرسی می کنید، از خانواده همسرتان نیز احوالپرسی کنید و اگر کاری از دستتان بر می آید برای آنها انجام دهید.
وقتی خانواده همسرتان کاری برای تان انجام می دهند، فکر نکنید که به خاطر پسرشان این کار وظیفه آنهاست، تشکر کنید و همواره سپاسگزار رفتارهای خوبشان باشید. استفاده از چند جمله تشکرآمیز آنها را خوشحال می کند.
اختلافات قبل از عروسی را فراموش کنید و مسائل را کش ندهید. تعارضاتی که در خرید عروسی داشته اید و اختلافاتی که بر سر مهریه وجود داشته را کنار بگذارید و فکر کنید اولین بار است با خانواده همسرتان برخورد می کنید، بعد از ازدواج یک رابطه خوب با خانواده همسرتان را پایه ریزی کنید.
اگر پدر یا مادر همسرتان بنا بر تجربه خود و دلسوزی پیشنهاداتی ارائه می کنند یا شما را نصیحت می کنند، بدبین نباشید و در مورد پیشنهادات و نصایح آنها طوری رفتار نمایید که خانواده خودتان هستند.
اگر دائما از خانواده تان در مقابل خانواده همسرتان تعریف کنید، ممکن است آنها دچار سوء تفاهم شوند حتی اگر شما منظور خاصی نداشته باشید.