برداشت و پخت رب گوجه فرنگی
یک شنبه 6 شهریور 1401 4:57 PM
رب گوجه فرنگی یکی از پر مصرف ترین چاشنیهای غذایی در سراسر جهان است که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان رنگ دهنده به انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. رب گوجه فرنگی در آشپزی ایرانی هم از جایگاه ویژهای برخوردار است و از رب آن به عنوان چاشنی در اکثر غذاهای سنتی و اصیل ایرانی (مثل خورشت قیمه، آبگوشت و …) استفاده میشود. تصاویر زیر مربوط به تهیه رب گوجه فرنگی در استان مرکزی است.
کد خبر:۱۱۳۷۴۱۰
تاریخ انتشار:۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
موساد: توافق با ایران یک فاجعه استراتژیک است/ادعای ماکرون: توپ در زمین ایران است/جواب رد بایدن به تماس تلفنی نخست وزیر اسرائیل درباره توافق با ایران
توییت نماینده روسیه درباره احتمال طولانی شدن مذاکرات/ جوزپ بورل: پاسخ آمریکا به نظرات ایران بسیار معقول است!/ امیرعبداللهیان: هیچ شتاب و عجله ای برای توافق نداریم/تکرار ادعاهای رافائل گروسی درباره برنامه هسته ایران
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: توافق انجام شده
سه روز عزای عمومی در اصفهان اعلام شد
واکنش به بدرفتاری با مادران باردار در اتاق عمل!
پیروزی نفسگیر و دلچسب والیبال ایران بر آرژانتین در ماراتن سه ساعته!
سرگردانی فیزیکدان هستهای افغان
آمریکا یک محدودیت را برای دانشجویان ایرانی لغو کرد/ کاهش ۱۰۰ درصدی مصرف گوشت در یکسال اخیر/ مالکان خانههای متری ۴۰۰ میلیون تومانی در تهران چه کسانی هستند؟ / وزیر نفت: مصرف بنزین به بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید/ وزیر بهداشت: برای جوانی جمعیت تنها ۷ سال فرصت طلایی داریم
اعلام شرط افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگ