0

🌹فرازی از خطبه غدیریه 🌹(2)

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

🌹فرازی از خطبه غدیریه 🌹(2)
یک شنبه 26 تیر 1401  10:29 AM

🌹فرازی از خطبه غدیریه 🌹

👈 يا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ ۚ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ***
(مائده-۶۷)
⬅️ای پیامبر! آنچه از طرف پروردگارت بر تو نازل شده است، کاملاً (به مردم) برسان! و اگر نکنی، رسالت او را انجام نداده‌ای! خداوند تو را از (خطرات احتمالی) مردم، نگاه می‌دارد؛ و خداوند، جمعیّت کافران (لجوج) را هدایت نمی‌کند.
❤️❤️❤️غدیریه ام...❤️❤️❤️

👇👇👇👇👇👇

👈هان!
⬅️روا و ناروا بیش از آن است که من شمارش کنم و بشناسانم و در این جا یکباره به روا فرمان دهم و از ناروا بازدارم. از این روی مأمورم از شما بیعت بگیرم که دست در دست من نهید در مورد پذیرش آن چه از سوی خداوند آورده ام درباری🌹 علی🌹 امیرالمؤمنین و اوصیای پس از او که آنان از من و اویند.
↩️ و این امامت به وراثت پایدار است و فرجام امامان، مهدی است و استواری امامت تا روزی است که او با خداوند قدر و قضا دیدار کند.

👈هان مردمان!
⬅️ شما را به هرگونه روا و ناروا راهنمایی کردم و از آن هرگز برنمی گردم. بدانید و آگاه باشید! آن ها را یاد کنید و نگه دارید و یکدیگر را به آن توصیه نمایید و در آن [احکام خدا] دگرگونی راه ندهید. هشدار که دوباره می گویم: بیدار باشید! نماز را به پا دارید. و زکات بپردازید. و امر به معروف کنید و از منکر بازدارید.

✅و بدانید که ریشه ی امر به معروف این است که به گفته ی من [درباره ی امامت ] برسید و سخن مرا به دیگران برسانید
✅ و غایبان را به پذیرش فرمان من توصیه کنید
✅و آنان را از ناسازگاری سخنان من بازدارید؛ همانا سخن من فرمان خدا و من است
✅ و هیچ امر به معروف و نهی از منکری جز با امام معصوم تحقق و کمال نمی یابد.

👈هان مردمان!
⬅️ قرآن بر شما روشن می کند که امامان پس از 🌹علی🌹 فرزندان اویند و من به شما شناساندم که آنان از او و از من اند. چرا که خداوند در کتاب خود می گوید: «امامت را فرمانی پایدار در نسل او قرار داد...» و من نیز گفته ام که: «مادام که به قرآن و امامان تمسک کنید، گمراه نخواهید شد.»

👈هان مردمان!
⬅️ تقوا را، تقوا را رعایت کرده از سختی رستاخیز بهراسید همان گونه که خداوند عزّوجل فرمود: «البته زمین لرزه ی روز رستاخیز حادثه ی بزرگ است...»
↩️مرگ، قیامت، و حساب و میزان و محاسبه ی در برابر پروردگار جهانیان و پاداش کیفر را یاد کنید. آن که نیکی آورد، پاداش گیرد. و آن که بدی کرد، بهره ی از بهشت نخواهد برد.

👈مسجد جامع غدیرخم

◀️اللهم عجل لولیک الفرج
بحق الحسین علیه السلام

↩️اللهم احفظ امام الخامنه ای
🌹 🌹
⬅️به اذن الله
⬅️و یاری امام زمان (عج)
⬅️ما ایستاده ایم 👇
◀️با ولایت تا ظهور🔻
↩️با شهادت تا قیامت

کانال ایتا مسجدجامع غدیر خم
@masjed_ghadirkhom