0

دو نکته مهم در مورد فلسفه حجاب

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

دو نکته مهم در مورد فلسفه حجاب
سه شنبه 21 تیر 1401  7:14 PM

دو نکته مهم در مورد فلسفه حجاب بزرگان فراوان در مورد فلسفه حجاب سخن گفتند و افراد خوش ذوقی نیز در گروه دو مرتبه لااقل مطالب جالبی در بدیهی بودن ضرورت حجاب و حیاء عنوان کردند که کلیپها هست. ولی دو مطلب هست که تا محقق نشود انگیزه برای حفظ حجاب و حیاء ایجاد نمیشود. اولا که حدیث معروف رو در نظر داشته باشیم ، هل الدین الا الحب و البغض ؟ آیا دین جز حبّ و بغض است؟ حدیث از امام زین العابدین یا امام صادق علیهماالسلام هست. اینطور که در کلیپ ملاحظه میشود سرتاپای اون خانم محترم غرق محبت حضرت زهرا سلام الله علیها شده و بقول خودش از اون به بعد تکانی خورده و متحول شده و مسیر جدیدی در حمایت و اطاعت از اهل بیت انتخاب کرده ببینید محبت چه میکند. متاسفانه اهل بیت رو و حضرت زهرا (س) رو ما خوب نشناختیم و چون نمیشناسیم محبت نداریم چون بقدری نازنین و مهربان و عزیز هستند که هر کس بشناسد دیوانه وار واله و شیدای اونها میشود بعد خود شخص میگه ببینم اون بزرگواران چه کار میکردند منم همون رو انجام بدم دیگه نه تذکر و طشر میخواد نه توضیح فلسفه حجاب و دینداری و غیرت ورزی. مثلا علی علیه السلام میفرماید ، لعن الله من لایُغار ، لعنت خدا بر کسی که غیرت ندارد. بابا امام اول شیعیانه ، قطب عالم امکانه ، شخص سوم عالم وجوده بعد خدا و رسول خدا مگه کم شخصیه . ایشون داره لعنت میکنه بی غیرت رو همین بس نیست؟ نکته دوم میفرمایند : المحبةُ یجب الشباهه . محبت شباهت میاورد. خب کسی چطور میتونه ادعای محبت حضرت زهرا داشته باشه بعد شبیه دشمنان حضرت باشه. حضرت نابینا آمد منزلشون چادر سر کرد رسول خدا قربون صدقه دخترش رفت گفت دخترم خب اون نابینا بود فرمود پدر جان اون من رو نمیبینه من که اون رو میبینم. حالا محب چنین بانوی باحیا و باحجابی باشی میتونی بی حجاب یا شُل حجاب باشی؟

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها