طرز تهیه فالوده کرمانی
یک شنبه 22 خرداد 1401 1:48 PM
برای 4 نفر
آب جوش برای رشته فالوده | 5 پیمانه |
نشاسته گل | 1 پیمانه |
آب سرد | 1 پیمانه |
یخ | یه مقدار لازم |
شکر برای شربت فالوده | 1 پیمانه |
آب برای شربت | 1 پیمانه |
عرق نعنا | 1/2 پیمانه |
عرق بیدمشک | 1/2 پیمانه |
گلاب | 1/2 پیمانه |
نشاسته گل را با آب سرد حل کنید.
5 پیمانه آب را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
نشاسته حل شده را به یکباره داخل آب جوش ریخته و با ملاقه به سرعت هم بزنید.
حدود 30 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایع غلیظ شود و ته نگیرد.
داخل کاسه ای بزرگ را از یخ پر کنید ویک آبکش رویش بگذارید. مایه فالوده را داخل آبکش ریخته و با کمک ملاقه از آبکش رد کنید.
اجازه دهید دانه های نشاسته 15 تا 20 دقیقه داخل آب یخ بماند. سپس آبکش نمایید و به کاسه ای دیگر منتقل کنید.
برای تهیه شربت فالوده کرمانی شکر را در آب جوش ریخته هم بزنید تا کاملا حل شود.
عرق نعنا، بیدمشک و گلاب را به مواد اضافه کنید.
بعد از خنک شدن کامل ، شربت و چند تکه یخ را به فالوده اضافه کرده نوش جان نمایید.