انواع فریز کردن بامیه
پنج شنبه 12 خرداد 1401 11:48 PM
مراحل فریز کردن بامیه به روش سرخ کردن:
- ابتدا بامیه ها را بشویید.
- ساقه آن کوتاه کنید به صورتی که خیلی کوتاه نشوند.
- بامیه ها را با کمی روغن تفت بدهید به تا کمی نرم شود.
- سپس بعد از سرد شدن بامیه ها را داخل کیسه های زیپ لاک یا کیسه فریزر بسته بندی کنید و درون فریزر قرار دهید.
- با چسباندن برچسب هایی روی کیسه های فریزر، زمان فریز کردن مواد غذایی خود را در نظر داشته باشید تا بتوانید در بهترین زمان ممکن آن ها را مصرف کنید.
فریز کردن بامیه به روش آب و نمک:
- ابتدا بامیه ها را بشویید.
- کمی از ساقه آن کوتاه کنید.
- بامیه ها را یکی دو ساعت داخل آب سرد و نمک قرار بدهید.
- سپس بامیه ها را بشویید و پس از رفتن آب آنها داخل کیسه فریز کنید.
- حالا می توانید بامیه ها را درون فریزر قرار دهید.
فریز کردن بامیه به صورت خام:
- بامیه ها را بشویید.
- ساقه آن کوتاه کنید.
- آن ها را داخل کیسه بریزید و فریز کنید. در این روش ماندگاری بامیه از روش بلانچ کردن کوتاه تر بوده و باید سریعتر مصرف شود.
- ممکن است با این روش رنگ و ظاهر بامیه بعد از مدتی تغییر نماید.
جوشاندن بامیه ها با آب نمک برای فریز کردن:
- بامیه ها را بشویید.
- کمی از ساقه آن را کوتاه کنید.
- درون ظرفی آب و مقداری نمک بریزید و بامیه ها را درون آن بجوشانید.
- بامیه ها را آبکشی کنید.
- پس از سرد شدن بامیه ها را داخل کیسه فریز بریزید و داخل فریزر قرار دهید.