کشک و کدو
سه شنبه 3 خرداد 1401 11:42 AM
این غذا از جمله غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری است که به علت تولید مواد اولیه آن در مناطق مختلف استان به عنوان یک غذای بومی استان شناخته شده است. این غذا از طعم خاص رنگ و بو خواص فراوانی برخوردار و مانند دیگر غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری با توجه به تولیدات کشاورزی منطقه تهیه می شود.
برنج نیم دانه خیس خورده 2لیوان
لپه یک دوم پیمانه
گوشت با استخوان400 گرم
کشک 2لیوان
گردو یک دوم پیمانه
پیاز 2 عدد متوسط
کدو تنبل سفید400 گرم
نعناء خشک 4 قاشق غذا خوری
ادویه،جوز هندی،دارچین،زنجبیل ونمک به مقدار لازم
ابتدا گوشت با استخوان را به یک عدد پیاز خورد شده به همراه کمی روغن تفت داده شده سپس ادویه و فلفل را اضافه کرده و با مقداری آب روی حررات گذاشته تا کاملا پخته شود. در ظرفی دیگر برنج به همراه لپه خیس خورده و کدو تبل برش خورده را با مقداری آب روی حرارت گذاشته تا کاملا پخته شود.بعد از آن که آب برنج کاملا کشیده شد آب گوشت و گوشت کاملا پخته شده را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا آب برنج کم شود سپس کشک را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم ..در ماهی تابه ای دیگر مقداری زرد چوبه را به همراه روغن تفت دارده و به محتویات غذا اضافه کرده و سپس پیاز و نعنا داغ و گردو را برای تزئین این غذا استفاده می کنیم.