......خداوند، او را به امر ناخوشايندى گرفتار مىسازد
یک شنبه 15 اسفند 1400 7:07 AM
#معارف_ذکر_های_نماز
💓 امام صادق عليه السلام: گاه يكى از شيعيان ما، در آغاز كارى، گفتنِ #بسم_الله_الرحمن_الرحیم را ترك مىگويد و از اين رو، خداوند، او را به امر ناخوشايندى گرفتار مىسازد
🍃 تا وى را متوجّه سپاسگزارى از خداوند بزرگ و ثناى او گردانَد و لكّه ننگِ تقصير در ترك «بِسْمِ الله الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ» را از او بزدايد.
💓 يك بار عبدالله بن يحيى نزد امير مؤمنان رفت. جلو ايشان چهارپايهاى بود و به عبدالله فرمود كه روى آن چهارپايه بنشيند.
🍃 تا عبدالله نشست، چهارپايه كج شد و او به سر افتاد و سرش شكست و خون جارى شد.
💓 امير مؤمنان دستور داد آب آوردند و خونش را شست. سپس فرمود: «نزديك من بيا». عبد الله نزديك شد.
🍃 ايشان دستش را بر شكاف سر او كه از شدّت درد آن، تاب نمىآورد نهاد و بر آن، دست كشيد و در آن، آب دهان انداخت. بلافاصله، زخم سر به هم آمد، به طورى كه انگار اصلًا صدمهاى نديده است.
💓 سپس امير مؤمنان فرمود: «اى عبد الله! ستايش، خدا را كه زدودنِ گناهان شيعيان ما را در دنيا با ايجاد رنج و گرفتارى براى آنان قرار داد تا همچنان طاعتهايشان برقرار بماند و براى آنها پاداش داده شوند ...».
🍃 عبد الله بن يحيى گفت: اى امير مؤمنان! مرا آگاه كردى و آموختى. اكنون اگر صلاح مىدانى، به من بفرما كه چه گناهى مرتكب شده بودم كه به سبب آن، در اين مجلس تنبيه شدم، تا ديگر آن را تكرار نكنم.
💓 امير مؤمنان فرمود: «وقتى نشستى، نگفتى:" بِسْمِ الله الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ". پس خداوند، اين تنبيه را براى غفلت تو از كارى قرار داد كه به آن فرا خوانده شدهاى، تا با اين وسيله، تو را [از اين گناه] پاك گرداند.
🍃 مگر نمىدانى كه پيامبر خدا برايم گفت كه خداوند عزّوجلّ فرمود:" هر كار مهمّى كه در آن، بسم الله گفته نشود، ناقص است"؟!».
💓 عبد الله بن يحيى گفت: بله، پدر و مادرم به فدايت! از اين پس، آن را ترك نمىكنم. امير مؤمنان فرمود: «در اين صورت، محفوظ و خوشبخت خواهى بود».
📚 بحار الأنوار، ج 76، ص 305.
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
💟 @namazasar