0

بخوانید و نظر بدهید:

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پاسخ به:بخوانید و نظر بدهید:
چهارشنبه 15 دی 1400  10:16 AM

نقل قول amirali123

سلام به همه دوستان عزیز

والله فرمایش همه دوستان به جا و درست هست اگه قبل از این همه گرونی و تورم ها بود بعله من هم دوست داشتم خیلی بچه داشته باشم و .........

ولی در حال حاضر با این همه گرونی ها و مشکلات و ........ همون یکی رو داشته باشیم و بزرگش بکنیم کار بسیار بزرگی کردیم

دیگه از کانون گرم خانواده و ........ من چیزی نمینوسم دوستان نوشتن ولی واقعا خیلی گرون درمیاد الان بزرگ کردن بچه

سلام. من خودم هم مثل شما فکرمی کنم که اگر فکر نمی کردم .شاید سمت و سوی بهتری در انتظارم بود.......در حقیقت  ما همه مثل هم فکر می کنیم چرا چون جامعه به سمتی حرکت کرد که این نتیجه را بدون هیچ تفکری برای ما به یک باور حقیقی و درونی تبدیل کرد....یعنی اکتفا به یک یا دو بچه...کل این افکاراز اصل باطل است..علت این است که .هنوز به کسی که رازق هست اعتماد و اعتقاد وافی و کافی نداریم.دوست داریم مثل دیگران هرچه داریم به پای یک بچه بریزیم ..یعنی همه ی داشته ها و نداشته های خودمان را هزینه کنیم بری یک بچه تا از دنیای اطرافمان عقب نمانیم و در حقیقت در این قضییه مجبور شدیم به این مسیر...این انتظار را جامعه و خودمان درست کردیم و انتظارات را بالا بردیم...نتیجش هم این شده که داریم می بینیم...خوب پدران و مادران قدیم تر را ببینید نصف نصف الان ما را هم نداشتن ولی تعداد فرزندان آنها بیشتر از سه تا بوده است...در حقیقت هیچ آسایشی برای آنها وجود نداشت ولی از آرامش خوبی برخوردار بودند...الان برعکس شده هرچه دلت بخاد آسایش فراهم است ولی با همه ی این امکانات به آرامش نرسیدیم و نخواهیم رسید...قدیمی ها بدون هیچ امکاناتی آرامش برای انها فراهم بود با خیال راحت هم بچه دار می شدند و رزق آنها هم می رسید و انتظارات هم بالا نبود....الان دقیقا برعکس هست با این همه امکانات چون آرامشی وجود ندارد برای بچه دار شدن یک زن هزار بار دکتر میرود چون فکر و اندیشه و خوراکش معمولی نیست...کلا درگیر هستیم..در گیر نابسامانی هایی که خودمان برای خودمان درست کردیم...حتی هیچ لذتی هم از یک بچه نمی بریم چون هرچ داریم خرج همین یکی می شود آخرش هم اونی که می خواهی نمی شود...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها