حلقه های پیاز ترد و سرخ کرده
دوشنبه 27 دی 1389 12:54 PM
از حلقه های پیاز می توان به عنوان مخلفات همراه با استیک و همبرگر و یا به تنهایی استفاده کرد.
مواد لازم:
پیاز بزرگ: 2عدد، پوست کنده آرد: 75 گرم آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری پاپریکا: کمی شکر: نصف قاشق چای خوری تخم مرغ: یک عدد، همزده شیر: 125 میلی گرم روغن مایع: یک لیتر نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن را داغ کنید. قبل از این که پیازها را حلقه حلقه کنید، روغن را روی حرارت متوسط داغ کنید. مواظب باشید آنقدر داغ نشود که دود کند. پیازها را برش دهید. همزمان با داغ شدن روغن، پیازها را به ضخامت 70 سانتی متر، برش دهید و حلقه های آن ها را از هم جدا کرده و در سینی قرار دهید. مواد خشک را با هم مخلوط کنید. آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، پاپریکا، شکر، نمک و فلفل در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با یک همزن آن ها را کمی هم بزنید. تخم مرغ را به شیر اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن ها را درون مخلوط خشک بریزید و با همزن، مخلوط را آنقدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. پیازها را سرخ کنید. ابتدا پیازها را خوب به خمیر آغشته کنید، سپس آن ها را یکی یکی با استفاده از چنگال درون روغن ریخته و وقتی یک طرف آن ها سرخ شد، آن ها را برگردانده و طرف دیگر را تا حدی که قهوه ای – طلایی رنگ شوند در روغن سرخ کنید. این مراحل حدود سه دقیقه طول می کشد. وقتی حلقه های پیاز سرخ شدند، آن ها را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن ها کشیده و جذب دستمال شود.
worldfood.ir
یاس