کدام مصیبت است که جای اشک، خون گریه می کردید؟
شنبه 9 اسفند 1399 8:25 AM
ریاحین ـ مرحوم حاج شیخ ملاسلطان علی تبریزی - که ازجمله عابدان و زاهدان بود در عالم رؤیا خدمت امام زمان(عج) رسید و عرض کرد: آیا اینکه فرمودید: "فلاندبنک صباحا و مساء و لابکین لک بدل الدموع دما" صحیح است؟ فرمود: آری، صحیح است.
عرض کردم: آن کدام مصیبت است که به جای اشک، خون گریه می کردید؟ آیا مصیبت حضرت علی اکبر(ع) است؟
حضرت فرمود: اگر علی اکبر هم بود، در این مصیبت خون می گریست.
- آیا مصیبت حضرت عباس(ع) است؟
- اگر عباس هم بود، در این مصیبت خون می گریست.
- آیا مصیبت حضرت سیدالشهدا(ع) است؟
- اگر سیدالشهدا(ع) هم بود، در این مصیبت خون می گریست.
- پس کدام مصیبت است؟
- فرمودند: مصیبت اسیری زینب(س).*
توسل به حضرت زینب(س) در تعجیل در فرج
از آقای شیخ حسین سامرایی که از اتقیاء اهل منبر در عراق بودند، نقل شده است: در آن ایامی که در سامرا مشرف بودم، روز جمعه طرف عصر در سرداب مقدس رفتم دیدم غیر از من کسی نیست و من حال و توجهی پیدا کرده و متوسل به حضرت ولی عصر(عج) شدم در آن حال صدایی از پشت سر شنیدم که به فارسی فرمود: "به شیعیان و دوستان ما بگوییدخدا را قسم دهند به حق عمه ام زینب که فرج مرا نزدیک گرداند."*
توجه امام زمان به زائران عمه شان حضرت زینب (س)
در مورد ارزش زیارت این مزار مطهر و توجه حضرت امام زمان(ع) به زیارت عمه شان و همچنین اطمینان از اینکه قبر مطهر حضرت زینب(س) در همین مکان فعلی است. باتوجه به اختلاف نظری که در این مورد وجود دارد، حجت الاسلام فاطمی نیا نقل می کردند: آیت الله بهاری(ره) مطلب زیبایی را از قول آیت الله شیرازی(ره) اینگونه نقل می کردند: در جلسه ای شخصی خدمت آیت الله شیرازی می رسند و عرض می کنند: "آقا! من مشکلی دارم و در دیداری که با حضرت مهدی(عج) داشتم، ایشان شما را برای حل مشکلم معرفی کردند."
آیت الله شیرازی می فرماید: آیا نشانه ای بر درستی سخن خود دارید؟ آن مرد می گوید؟ آری! اتفاقا آقا فرمودند شما نشانه ای از من خواهید خواست، از این رو مطلبی را فرمودند تا به شما عرض کنم، آقا فرمودند: "شما چند سال قبل همراه یکی از دوستانتان به حج تشریف برده بودید و از فلان در و ورودی به سمت بیت الله الحرام حرکت کردید، پس از تمام شدن اعمال حج به کشور سوریه و شهر دمشق رفتید و به سمت حرم مطهر حضرت زینب کبری (س) حرکت کردید. جلوی در ورودی مزار مطهر، خاکروبه هایی دید، از مشاهده این صحنه ناراحت شدید از این رو با عبای خود خاکروبه ها راجمع نموده و جلوی در را تمیز کردید.
آیت الله شیرازی با تعجب مطلب را تایید می کنند و از اینکه حضرت ولی عصر(ع) فردی را جهت رفع حاجتش به ایشان ارجاع داده است، مفتخر می شود.
ذکر این مورد ازسوی حضرت مهدی (عج) نشانگر توجه آن امام بزرگوار به زیارت مزار عمه عزیزشان است. امید است زیارت آن حرم مطهر نصیب همه دوستداران اهل بیت(ع) شود و دل های شیعیان را آرام و ملکوتی کند.*
پی نوشت ها:
*العبقری الحسان، ج ۱، ص ۹۸.
*شیفتگان حضرت مهدی، ج۱، ص۲۵۱
*کتاب دلشدگان