آش دوغ همدانی
دوشنبه 20 بهمن 1399 11:53 AM
نخود و بلغور را از چند ساعت قبل بهصورت جداگانه با آب سرد خیس کنید . سپس نخودها را با آب تازه بپزید. در ادامه بلغورها را به نخود پخته شده بیفزایید و اجازه دهید تا بلغورها هم بپزند.
دوغ را به آش اضافه کنید و مرتب آش را هم بزنید. پس از حدود یک ساعت، نمک و پونه یا نعنای خشک را در آش بریزید و هم بزنید. اگر آش شما سفت بود، میتوانید به دلخواه دوغ بیشتری به آن اضافه کنید.
پیازهای خلالی خرد شده را با زردچوبه و روغن تفت دهید و برای تزئین، آنها را روی آش بریزید. نوش جان!