0

🌺 شکوه نماز حضرت زهرا در پیشگاه خداوند 🌺

a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 14919

سه شنبه 14 بهمن 1399  1:41 PM

💠 رسول اللَّه صلى الله عليه و آله: أمَّا ابنَتي فاطِمَةُ فَإِنَّها سَيِّدَةُ نِساءِ العالَمينَ مِنَ الأَوَّلينَ والآخِرينَ ... مَتى‏ قامَت فِي مِحرابِها بَينَ يَدَي رَبِّها جَلَّ جَلالُهُ زَهَرَ نورُها لِمَلائِكَةِ السَّماءِ كَما يَزهَرُ نورُ الكَواكِبِ لِأَهلِ الأَرضِ، ويَقولُ اللَّهُ عز و جل لِمَلائِكَتِهِ: يا مَلائِكَتي، انظُروا إلى‏ أمَتي فاطِمَةَ سَيِّدَةِ إمائي قائِمَةً بَينَ يَدَيَّ تَرتَعِدُ فَرائِصُها مِن خيفَتي، وقَد أقبَلَت بِقَلبِها عَلى‏ عِبادَتي، اشهِدُكُم أنّي قد آمَنتُ شيعَتَها مِنَ النّارِ.

🌺 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: امّا دخترم، فاطمه، همانا سَرور زنان جهان از آغاز تا پايان است... هر گاه در محرابش در پيشگاه پروردگار بزرگ و شكوهمندش مى ‏ايستد، نورش براى فرشتگان آسمان، جلوه مى ‏نمايد، همان گونه كه نور ستارگان براى ساكنان زمين جلوه مى ‏كند 

🌹 و خداوند عز و جل به فرشتگانش مى ‏گويد: «اى فرشتگان من! به كنيز من، فاطمه سَرورِ كنيزانم، بنگريد كه در پيشگاه من ايستاده و از ترس من گوشت تنش مى ‏لرزد و با دلش به عبادت من روى آورده است. شما را گواه مى ‏گيرم كه پيروانش را از آتش، ايمن ساختم».

📚 بحار الانوار؛ ج 28 ؛ ص 38

1⃣ مردان نمازگزار عبد خدایند و سرور آنها پیامبر اکرم می باشد «و اشهد ان محمدا عبده و رسوله» 
2⃣ زنان نمازگزار کنیز خدایند و سرور آنها حضرت فاطمه سلام الله علیها است. «متن حدیث بالا»
3⃣ آیا می شود، زنانِ بی نماز پیرو واقعی حضرت فاطمه محسوب شوند [تا امان نامه آتش جهنم به آنها داده شود!؟]

#نماز_معصومین

📲 حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنیدو در ثواب آن شریک باشید.

👇👇👇 
🆔   @namazasar

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها