آشنایی با انواع کانترهای گرم
سه شنبه 14 بهمن 1399 12:14 PM
لازمه کارکرد با کیفیت در هر شغلی، تکمیل تجهیزات آن است. در آشپزخانه هر رستوران، کافی شاپ،دانشگاه، خوابگاه ها بیمارستان ها و هر گونه ارگانی که با مواد غذایی سرو کار دارند؛ وجود وسیله ای برای گرم نگه داشتن غذا ضروری است. این دستگاه که جزء تجهیزات صنعتی آشپزخانه به شمار می رود کانتر گرم نام دارد. این دستگاه مهم ترین دستگاه تجهیزات صنعتی آشپزخانه برای رستوران ها و قست فود است. در کانتر گرم علاوه بر حفظ گرما، غذا را تازه نگه خواهد داشت.
این دستگاه ها به گونه ای طراحی شده اند که بو و طعم اولیه غذا را حفظ می کند. از دیگر ویژگی کانتر خط سلف سرویس آن است. بدین معنی که کاربر د رهنگام سفارش غذای خود را بدون اتلاف وقت دریافت کرده و نیاز به گرم کردن مجدد نخواهد داشت. در بسیاری از موارد کانتر گرم در اختیار مشتری است که در این مورد علاوه بر سرو غذای گرم برای کاربران نظافت و بهداشت داخل رستوران رعایت خواهد شد.
انواع کانتر های گرم
کانتر های گرم با توجه به نیاز مصرف غذایی مشتریان در انواع مختلفی به بازار ارائه میشود. این مدل ها بر اساس نوع لگن کانتر دسته بندی می شوند. نمونه ای از پر مصرف ترین کانتر ها در جدول شرح داده شده است.برای اطلاع از قیمت کانتر گرم میتوانید با کارشناسان سایت تهران تجهیز تماس بگیرید.
تعداد لگن ها : موجود در 2،3،4،5 با ابعاد به ترتیب 100،120،150،190 سانتی متر
طریقۀ گرم کردن غذا توسط کانتر گرم
انرژی مصرفی این کانتر گرم که جزو تجهیزات صنعتی آشپزخانه محسوب می شود، گاز و برق است. با روشن کردن منبع گاز و یا برق آب درون وان افزایش دما پیدا کرده و به درجه انتخابی شما خواهد رسید. در طراحی این دستگاه لگنی با جنس استیل تعبیه شده است و یک شیر برای اضافه کردن آب و یا تخلیه آن تعبیه شده است. بن ماری هایی که درون آن غذا قرار می گیرد، بدین وسیله داخل آب قرار می گیرند؛ این شیوه به گونه ای است که آب به داخل لگن ها راهی پیدا نخواهد کرد. با این شیوه با گرم شدن آب ، لگن نیز گرم خواهد شد و این گرما را رفته رفته به غذا منتقل خواهد کرد. این انتقال دما به علتی این که از آب به لگن و از لگن به غذا صورت می گیرد، ملایم و یکنواخت بوده و غذا را برای مدت طولانی گرم نگه می دارد.
خط سلف سرویس
در شرایط کنونی جهان، پندمی کرونا تمامی اقشار جامعه را تحت تاثیر قرار داده و اقتصاد اکثر کشور های جهان را منفی کرده است. مشاغل زیادی آسیب دیده اند اما در این بین رستوران ها ، آشپزخانه های صنعتی و کافی شاپ ها بیشترین آسیب را متحمل شده اند و به اجبار باید تغییراتی را برای حفظ شغل خود بدهند. یکی از این تغییرات بیرون بر کردن رستوران ها در سراسر جهان است. با استفاده از کانتر گرم و سرد به راحتی میتوان یک خط سلف سرویس برای کاربران ایجاد کرد. با داشتن فضا میتوان با سرعت بیشتری نیازگوی پاسخ تعداد بیشتری از کاربران باشید. با داشتن سلف سرویس دیگر نگران گرم کردن مجدد غذا، پس ماند غذا ، گذاشتن آن در یخچال و موارد مرتبط دیگر نباشید. این دستگاه مهم ترین دستگاه تجهیزات صنعتی آشپزخانه برای رستوران ها و قست فود است.
کانتر گرم سلف سرویس
برای تکمیل کردن خط سلف خود نیاز به یک کانترگرم و یک کانتر سرد و کانتری برای وسایل یکبار مصرف مانند قاشق و چنگال احتیاج خواهید داشت. در این سایت ما انواع مختلفی از کانترگرم در سایزها و مدل های متنوعی را به شما ارائه خواهیم داد. برای آشنایی بیشتر با تجهیزات صنعتی آشپزخانه میتوانید مطلب انوع مخلوط کن و پارچ رنگی ویتامیکس را بخوانید.
در پارت بعدی این مقاله همراه ما باشید تا شما را با انواع کانتر های گرم از جمله، کانتر گرم برقی و گازی رستورانی و کانتر گرم برای خورشت و بهترین انواع کانتر های گرم با مشخصات و ویژگی های آنان آشنا کنیم. منبع : کانتر گرم تهران تجهیز