پاییز فصل اسفناج پر خاصیت است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه یک فینگر فود ساده و خوشمزه با اسفناج را به شما آموزش می دهیم
تارت اسفناج کرمی یک فینگر فود پاییزی
فینگر فود ها معمولا پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار هستند که برای میهمانی ها بسیار مناسب اند. در این مقاله طرز تهیه یک فینگر فود پاییزی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تارت اسفناج کرمی
مارگارین: 1 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده: 1/8 قاشق چایخوری
اسفناج پخته شده : 1 فنجان
برگ تازه آویشن خرد شده : 1/4 قاشق چایخوری
شوید تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
خامه : 2 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه تارت اسفناج کرمی
در تابه مارگارین را بگذارید تا ذوب شود.
نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
برگ اسفناج و آویشن و شوید را اضافه کرده و تفت دهید.
بعد از پختن کامل برگ های آویشن و شوید، مخلوط را ریز خرد کنید.
در کاسه ای تخم مرغ، خامه، جوز هندی و کمی نمک را مخلوط کنید.
مخلوط اسفناج و آویشن و شوید را درون نان تارت بریزید.
یک لایه از تخم مرغ و خامه روی آن ریخته و مجدد با مخلوط سبزیجات بپوشانید.
تارت ها را برای 8 دقیقه با دمای متوسط درون فر بگذارید تا پخته شود.
در انتها از فر دراورده و با شوید تازه آن را تزیین کنید.