اینها پرجمعیت ترین شهرهای جهان هستند! +تصاویر
پنج شنبه 8 آبان 1399 10:19 AM
اگرچه جمعیت توکیو اکنون در حال پایین آمدن است، ولی پیشبینی میشود که این شهر همچنان تا سال 2030 جایگاه خود را بهعنوان پرجمعیتترین شهر جهان حفظ کند.در یک جهان روبهپیشرفت که مردم به داروی کارآمد برای کاهش نرخ مرگومیر و نیز منابع غذایی با تولید انبوه دسترسی دارند، شهرهای مدرن به مراکز پیشرفت علم و فناوری تبدیل شدهاند و این موضوع به رشد تصاعدی جمعیت در مراکز شهری انجامیده است.
ولی پرسش اصلی اینجاست که این کلانشهرها چگونه رشد کردهاند؟ بگذارید نکاتی را درباره 10 شهر پرجمعیت زمین با شما در میان بگذاریم.
10- شهر نیویورک و نیوارک – ایالاتمتحده آمریکا
شهر نیویورک که به آن «سیب بزرگ» و «شهری که هرگز نمیخوابد» هم میگویند، چیزی حدود 18604000 نفر را در خود جای داده است.
9- شهر قاهره – کشور مصر
همانطور که در فیلمها و گزارشها میبینیم و میشنویم، قاهره شهری بسیار زیبا و برای گردش مناسب میباشد، ولی برای آنان که فوبیای محیط بسته و شلوغ دارند اصلاً جای خوبی نیست، چراکه حدود 19128000 نفر آن را خانه خود میدانند. جمعیت بالای این شهر را میتوان به دانشگاههای خوب و بهروز و مراکز درمانی مدرنش نسبت داد.
8- شهر اوساکا – کشور ژاپن
اوساکا با فروشگاههای کوچک کنار خیابانی و سرمایههای فرهنگی پرمایهاش، خیلی از خارجیها را برای زندگی بهسوی خود کشانده است و این امر سبب شده تا این شهر به یکی از پرجمعیتترین شهرهای جهان با حدود 20337000 نفر شهروند تبدیل شود. البته شهر ژاپنی ما اخیراً نرخ زادوولد پایینی داشته است و انتظار میرود که در سالهای آینده جمعیتش سیر نزولی پیدا کند.
7- شهر مکزیکوسیتی – کشور مکزیک
مکزیکوسیتی که قلب اقتصادی آمریکای لاتین، یک مرکز فرهنگی با داراییهای فرهنگی مدرن و باستانی، و شهری است که در مکان سابق امپراتوری آزتک برپا شده است، مطمئناً با 21157000 جمعیت، بسیار شگفتانگیز است.
6- پکن – چین
ازآنجاییکه بیش از 3/1 میلیارد نفر درون مرزهای چین زندگی میکنند، خیلی تعجببرانگیز نیست که پایتخت این کشور غولپیکر در فهرست پرجمعیتترین شهرهای جهان دیده شود. 21240000 نفر شهروند پکن هرگز نخواهند گذاشت که هیجان و هیاهو لحظهای از شهر رخت برکشد.
6- شهر سائوپائولو – برزیل
سائوپائولو بهعنوان پرجمعیتترین شهر زیر خط استوا، 21297000 نفر را در خود جای داده است و موسسهها و سازمانهای مالی و فرهنگی فراوانی در آن فعالیت میکنند.
4- شهر بمبئی – هند
بمبئی که به خاطر گوناگونی نژادی و فرصتهای شغلی، افراد را از شهرهای نزدیک بهسوی خود میکشاند، اکنون به جمعیت 21357000 رسیده است و ازآنجاییکه 280 میلیارد دلار سرمایه در آن جریان دارد، مطمئناً فرصتهای خوبی را در اختیار شهروندانش میگذارد.
3- شانگهای – چین
شانگهای بهعنوان پرجمعیتترین شهر چین، مطمئناً پیشنهاد خوبی برای کسانی که شلوغی و همهمه شهری خسته شدهاند نیست. این شهر که شمار شهروندانش به 24484000 نفر رسیده است، اکنون یک مرکز اقتصادی مهم است و فعالترین بندرگاه جهان را دارد.
2- دهلی – هند
پیشبینی میشود که دهلی تا سال 2030 به یک جمعیت 36 میلیون نفره برسد، بنابراین اگر بگوییم که یک شهر خیلی شلوغ است، بازهم حق مطلب را درست بهجای نیاوردهایم. در حال حاضر، 26454000 نفر انسان در این شهر روزگار میگذرانند.
1- توکیو – ژاپن
اگرچه بر پایه پیشبینیها جمعیت توکیو روند کاهشی به خود خواهد گرفت، ولی بازهم انتظار میرود که رتبه خود را بهعنوان پرجمعیتترین شهر جهان تا سال 2030 حفظ کند. توکیو شهری بسیار مدرن، خوش طراحی و غنی از فرهنگ است و دل خیلیها را اسیر خود کرده است، ولی شلوغیاش را نمیشود کاری کرد. و در میان 38140000 نفر جمعیت آن، قطعاً مجبورید خودتان را با دردسر از لابهلای تودههای مردم رد کنید تا بتوانید به مقصد برسید.