طرز تهیه نان سیر پیتزایی؛ طعمی جدید و دلپذیر
پنج شنبه 20 شهریور 1399 2:32 PM
مواد لازم برای نان سیر
مراحل تهیه نان سیر
پف خمیر پیتزا رو بعد از استراحت گرفتم و کف ظرف مستطیلی که چرب کرده بودم پهن کردم.
۲۰ گرم کره رو با ۳-۴ حبه سیر له شده مخلوط کردم و مالیدم روی خمیر.
مالیدن کره و سیر به خمیر
بعدم پنیر ریختم روش و کمی هم جعفری خشک پاشیدم.
نهایتا گذاشتم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه برای ۲۰-۲۵ دقیقه پخت و تمام.
نان سیر غذاست یا پیش غذا؟
این نون سیر کاملا سیر کننده اس و به دلیل داشتن کربوهیدرات و پروتیین و چربی کافی٬ یک غذای کامل حساب میشه و ما به عنوان غذای اصلی میخوریمش. در واقع خودش پیتزاست. اما توی فست فودهایی که رفتیم معمولا به اسم پیش غذا سرو میشه.