طرز تهیه سالاد کلم؛ خوشمزه و پرطرفدار
یک شنبه 26 مرداد 1399 1:38 PM
وبسایت غذالند - هادی نقوی: سالاد کلم یکی از سالادهای خوشمزه است که در رستورانها طرفداران زیادی دارد. سالادها انواع مختلفی دارند و توضیح درباره طرز تهیه آنها پایان ناپذیر است و این به دلیل ترکیب رنگ زیبای این خوراکیهای خوشمزه و مهمتر از همه سالم بودن آن هاست و البته برای خیلی از افراد استفاده از سسهای مختلف نیز در این غذاها میباشد.
در واقع میتوان با ترکیبکردن مواد غذایی سازگار و خوش طعم با یک سس سالاد که آنهم سلیقهای و متنوع است یک سالاد خوشمزه تهیه کرد. یکی از انواع سالاد خوشمزه، سالاد کلم سفید و هویج است که معمولا در مراسم عروسی و در رستورانها یکی از پایههای ثابت میز غذاست.
نوعی سالاد کلم و هویج نیز در کشورهای هلند، ایتالیا و آلمان تهیه میشود که تا حد بسیار زیادی شبیه سالاد کلم و هویج خودمان است، اما چاشنیهای نوع ایرانی این سالاد بیشتر و به اعتقاد بسیاری از افراد خوشمزهتر از نوع خارجی آن است.
در ضمن شما میتوانید سالاد کلم را هم با کلم سفید تهیه کنید و هم با کلم قرمز این بستگی به سلیقه و ذائقه افراد دارد و البته میتوانید از ترکیب هر دو این کلمها استفاده کنید.
مواد لازم
طرز تهیه
مرحله ۱: ابتدا کلم را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد رنده کرده و یا خیلی نازک و رشتهای برش میزنیم.
مرحله ۲: هویجها را نیز شسته و رنده درشت میزنیم.
مرحله ۳: کلم و هویج را با هم مخلوط کنید.
مرحله ۴: اگر از کشمش و گردو و سیب استفاده میکنید آنها را در این مرحله باید اضافه کنید.
مرحله ۵: برای تهیه سس سالاد ماست غلیظ، سس مایونز، سرکه سیب، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. تا به غلظت مناسبی که مد نظرتان است برسد.
مرحله ۶: میتوانید سس تهیه شده را با مواد مخلوط کرده سپس حدود ۲ الی ۳ ساعت در پخچال نگه دارید و اجازه دهید سس به خورد مواد برود و پس از آن میل کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست