شیرینی مربایی انگشتی، آسان، شیک و خوشمزه
سه شنبه 3 تیر 1399 7:21 PM
مواد لازم برای۵۰نفر
آرد قنادی ۳۰۰ گرم
کره ۸۰ ۱ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱- پودر قند و کره نرم شده را با هم زن می زنیم تا یکدست شود
بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و در آخر آرد الک شده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم( مخلوط کردن زیاد باعث پهن شدن خمیر در هنگام پخت میشود.)
۲- از خمیر به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در سینی چرب و آرد پاشی شده میگذاریم.
۳- با هر وسیله ای که در دسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.
۴- در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا جایی که زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد میگذاریم.
۵- بعد از فر در آورده ، وقتی خنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو یا مارمالادمی ریزیم.