طرز تهیه شیره توت سفید؛ خوشمزه و مقوی
سه شنبه 27 خرداد 1399 1:46 PM
مواد لازم:
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه شیره توت سفید، توتهای شیرین و آبدار را انتخاب کنید.
۲. پس از تمیزکردن توتها، آنها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید.
۳. بهتر است از قابلمهای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و لهکردن توتها راحتتر شود.
۴. مقداری آب روی توتها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.
۵. میوه توت خیلی سریع له میشود و آب میاندازد، اما شما با استفاده از یک کفگیر میتوانید این روند را تسریع کنید.
۶. وقتی توتهای لهشده خوب پخته شده و له شدند، آنها را از داخل یک توری رد کنید تا دانهها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.
۷. برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.
۸. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
۹. وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.
۱۰. شیره خنکشده را داخل بطری شیشهای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.