طرز تهیهی کیک گردو و کشمش
جمعه 23 خرداد 1399 12:02 PM
مواد لازم:
آرد: دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
کشمش خرد شده: یک چهارم پیمانه
گردوی خرد شده شده: نصف پیمانه
پودر قند: یک پیمانه
تخم مرغ: چهار عدد بزرگ
شیر: یک پیمانه
روغن: یک پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
سرکهی سفید: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
همهی مواد را از قبل در دمای اتاق قرار میدهیم تا به دمای اتاق برسند. فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن میکنیم.
آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم. در ظرفی جداگانه، گردو و کشمش را ریخته و تقریبا یک قاشق آرد روی آنها میریزیم. با کمک انگشتان دست، آرد و گردو و کشمش را مخلوط میکنیم تا گردو و کشمشها کاملا به آرد، آغشته شوند.
در ظرفی دیگر، تخم مرغ، پودر قند و وانیل را ریخته و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا رنگ آن روشن شود. شیر را اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم.
حالا نوبت اضافه کردن روغن است. پس از اضافه کردن روغن، هم زدن را ادامه میدهیم. در پایان سرکه را به مواد اضافه میکنیم.
آرد را کم کم به مواد قبلی افزوده و به آرامی مواد را هم میزنیم. وقتی مواد مخلوط شد، هم زدن را متوقف میکنیم. گردو و کشمش را به مواد قبلی افزوده و با قاشق پلاستیکی، به آرامی هم میزنیم.
قالبی میانتهی را آماده کرده کف آن را آردپاشی میکنیم. مواد کیک را داخل قالب ریخته و آن را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر قرار میدهیم. در صورت دلخواه، کیک را با پودر قند تزیین میکنیم.