0

راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟
جمعه 23 خرداد 1399  11:22 AM

 

 

ما در اینجا به شما یاد می دهیم که چگونه سیب زمینی های خود را در خانه طوری سرخ کنید که به مانند سیب زمینی هایی که از بیرون می خرید کاملا ترد و خوشمزه شوند

 

راز ترد شدن سیب زمینی سرخ شده

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده

روغن کلزا یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن
قطعات سیب زمینی با ضخامت زیاد و کاملا دراز
نمک
 


 

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده,سیب زمینی سرخ کرده

  1. روغن را در ظرفی بریزید و آنرا روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود و یا اینکه در سرخ کن مقداری روغن بریزید و آنرا در درجه ی حرارت375 قرار داده تا روغن کاملا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و و بگذارید فقط کمی سرخ و نرم شوند و از حالت خامی درآیند. نباید اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند و فقط باید کمی رنگ آنها عوض شود که این کار حدودا 8 دقیقه طول خواهد کشید . سپس سیب زمینی ها را درآورده و آنها را در ظرفی ریخته و روی آنها یک شکاف بسیار کوچک بدهید و آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شوند.
     
  2. بعد از آن دمای روغن را تا 385 درجه افزایش داده و پس از آنکه روغن دوباره کاملا داغ شد سیب زمینی ها را به مدت 2 دقیقه در این روغن بریزید و نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا تمامی سیب زمینی ها قهوه ای رنگ و ترد شوند و سپس تمامی اینها را  روی یک ورق کاغذی بریزید و در نهایت آن را میل کنید.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها