پاسخ به:20 سال خدمت صادقانه همراه دزدی..
پنج شنبه 22 خرداد 1399 8:55 AM
اکبر طبری، معاون اجرایی پیشین رییس قوه قضاییه، اتهامات خود را «پرونده سازی» و «افترا» خواند و آن را رد کرد.
او روز چهارشنبه ۲۱ خرداد در دومین جلسه دادگاه گفت که پروندههای مطرح درباره او پیش از این تشکیل و مختومه شده است.
طبری اعلام کرد که «طبق مقررات قانونی مانند سایر شهروندان حق شرعی نسبت به مال خود دارم».
او اتهام خود مبنی بر دریافت رشوه ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از حسن نجفی، یکی از مالکان مجموعه ویلاهای مشهور به «کلاک» و «باستی هلیز» در لواسان، را رد کرد.
طبری در عین حال در پاسخ به سوال قاضی درباره دریافت زمین از حسن نجفی در «قریه نجارکلای» لواسان گفت: «با نجفی قرارداد داشتم و در صندوق امانات است و با خودکار سبز امضا شده است».
طبری همچنین گفت که یک قرارداد با فرهاد مشایخ، یکی از متهمان این پرونده، داشته است اما چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از این پول را بازگردانده است. او درباره جزییات این قرارداد توضیح نداد.
اکبر طبری در عین حال گفت که جلساتی با فرهاد مشایخ و حسن نجفی داشته است.
او اضافه کرد: «اگر من ۸۰۰ میلیارد هم بخواهم این برادرانم میدهند و اگر کل لواسان و کارخانهاش را بخواهم به نام من میکند. این رفاقت است. اگر شما از این دوستان ندارید به من ارتباطی ندارد.اگر آنها نیز از من بخواهند من نیز برای آنها انجام میدهم».
نماینده دادستان در جلسه دادگاه دستخط اکبر طبری را نشان داد که در آن نوشته بود که فرهاد مشایخ «۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بابت مشارکت در ساخت و ساز در اختیار» او قرار داده است.
رسول قهرمانی گفت که طبی همچنین یک ساختمان ۳۰۰ متری در خیابان کریم خان تهران را به آقای طبری داده و سند آن را به نام او ثبت کرده است.
نماینده دادستان گفت: «آقای مشایخ گفته است که پولها متعلق به من نیست و توسط حسن نجفی داده شده که به آقای طبری بدهم».