طرز تهیهی پیتزا فلفلدلمهای؛ رژیمی و کمکالری
جمعه 29 فروردین 1399 9:13 PM
مجله سلامتی دکتر کرمانی: این روزها که به دلیل ترس از کرونا در منزل به سر میبریم و به غذاها و فست فودهای بیرونی هم نمیتونیم اعتماد کنیم، بهترین فرصت برای آشپزی خونگیه. از یه طرف نمیشه از غذاهای لذیذی مثل پیتزا گذشت، از طرف دیگه نگرانی بابت افزایش وزن مثل یه ترمز عمل میکنه و مانع خوردن غذاهای خوشمزه میشه. ما با در نظر گرفتن تمامی این مشکلات در این ایام تصمیم گرفتیم طرز تهیهی یه غذای رژیمی، اما خوشمزه رو به شما آموزش بدیم. این پیتزای کم کالری رو میتونید بدون عذاب وجدان نوش جان کنید.
مواد لازم
روش پخت پیتزا فلفل دلمهای
فر یا ماکروفر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
فلفل دلمه ایها را به درازا دو نیم کنید و دانههای آن را خارج کنید.
نیمههای فلفل دلمهای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید.
به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود.
سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و در آن را ببندید (فلفلها را در حالی که گرم هستند داخل کیسه قرار ندهید).
اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند. سپس پوست فلفلها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.
در یک کاسه فلفلها را با زیتون سبز، جعفری، سرکه و روغن زیتون مخلوط کنید.
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
ترکیب فلفل دلمهای را روی خمیر پیتزا به صورت مساوی تقسیم کنید.
پنیر را نیز روی آن بریزید.
اجازه دهید به مدت ۷ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب شود.
پیتزا را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.
اطلاعات تغذیهای پیتزا فلفل دلمهای
اطلاعاتی که در ادامه آمده مربوط به یک قطعه از این پیتزا میباشد (یک دوازدهم). یعنی هر وعده شامل یک قطعه میشود (شخصی که بیش از این میزان کالری مجاز است که استفاده کند میتواند بیش از یک قطعه میل کند).
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست