0

کوفته کبابی گوشت و مرغ

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

کوفته کبابی گوشت و مرغ
سه شنبه 26 فروردین 1399  10:36 AM



کوفته کبابی,کوفته

 

براي تهيه اين غذا بايد دو دستورالعمل را رعايت كنيد.

 

مواد لازم براي مرغ :

 

سينه مرغ قطعه قطعه شده

 

طرز تهيه :

 

ابتدا سينه‌مرغ را پخته و آن را مانند تصوير قطعه‌قطعه ‌كنيد، البته مرغ را نيم‌پز كنيد.

 

مواد لازم براي كوفته گوشت :

 

روغن

چهار قاشق سوپخوري

پياز رنده شده

یک پيمانه

خمير نان سفيد يا بربري

یک پيمانه

تخم‌مرغ

يك عدد

شیر

یک پيمانه

شکر

دو قاشق مرباخوري

نمک

يك و نيم قاشق مرباخوري

گوشت چرخ شده

500 گرم

فلفل سياه

به مقدار لازم

 

 

طرز تهيه :

 

ابتدا نان سفيد را در شير خيس كرده، مدت پنج دقيقه بگذاريد تا بماند. سپس تخم‌مرغ را خوب بپزيد، بعد نان و شير خيس شده، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، شكر، ادويه و گوشت را با هم مخلوط كرده و به صورت خمير در آوريد، روغن را در تابه ريخته و پياز را در آن سرخ ‌كنيد. (توجه داشته باشيد، پياز را در مايه گوشت نريزيد، آن را جداگانه سرخ كنيد) وقتي كه سرخ شد، گلوله‌هاي گوشت را در روغن بگذاريد تا كمي سرخ شود.

 

مواد سس :

 

روغن

دو قاشق سوپخوري

آرد

سه قاشق سوپخوري

شکر

يك قاشق مرباخوري

نمک

يك قاشق مرباخوري

فلفل سياه

یک قاشق چايخوري

آب

يك فنجان

رب گوجه

یک پيمانه

 

 

 

طرز تهيه سس :

 

ابتدا روغن را داغ كرده، آرد را در آن بريزيد و بگذاريد كمي طلايي شود، سپس آب، شكر، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد، وقتي جوش آمد رب گوجه را، آهسته آهسته با آن مخلوط كنيد.

 

به سيخ كشيدن كباب

 

چند سيخ چوبي برداريد، كوفته‌ها را از يك طرف به سيخ بكشيد. مي‌توانيد فلفل سبز هم به همراه آن به سيخ بكشيد، نصف طرف ديگر سيخ را مرغ پخته و يكي در ميان، ساقه كرفس هم اضافه كنيد.(مانند تصوير) سپس سيخ چوبي را روي شعله بگذاريد. وقتي كه احساس كرديد، كباب كاملا پخته شد، از روي شعله برداريد و روي كوفته‌ها را سس بريزيد و دوباره روي شعله به مدت يك دقيقه بگذاريد، اين كباب بسيار خوشمزه است.

 

منبع : groohashpazi

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها