طرز تهیه و آموزش نان رول صبحانه و عصرانه
یک شنبه 24 فروردین 1399 2:49 PM
نان رول یکی از آن نانهای نرم و لطیف و در عین حال محبوب است. این نان بافتی عالی و طعمی شگفت انگیز دارد. به علاوه درست کردن آن خیلی ساده است. در این گزارش با نحوه پخت این نان آشنا شوید. سه پیمانه آرد را با سه چهارم پیمانه آب مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم هم میزنیم تا یکدست و غلیظ شود و ...
۱. مواد لازم برای خمیر استارتر:
یک سوم پیمانه آرد
۳/۴ پیمانه آب
سه پیمانه آرد را با سه چهارم پیمانه آب مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم هم میزنیم تا یکدست و غلیظ شود و بافتی شفاف و کشمانندی به خود بگیرد. سپس آن را به داخل ظرف دیگری منتقل میکنیم تا درمای اتاق سرد شود.
۲. مواد لازم برای خمیر اصلی
چهار پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه شکر
یکو نصفی قاشق غذاخوری خمیرمایه
دو قاشق غذاخوری لبریز، شیر خشک
دو قاشق چایخوری نمک
(تا اینجا همهی مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر استارتر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.)
بعد از آن یک عدد تخم مرغ، یک پیمانه شیر و یک چهارم پیمانه (معادل ۵۰ گرم) کره را به مواد بالا بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
سپس خمیر بدست آمده را به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت میگذاریم تا استراحت کند، سپس شبیه عکس آن را رول میکنیم، روی آن مخلوط شیر و تخم مرغ را میمالیم و در فِر با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد. این نان برای صبحانه و عصرانه پیشنهاد خوبی است.
در ادامه میتوانید عکسها و فیلمهایی از طرز تهیه این نان ببینید: