0

عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه
جمعه 8 فروردین 1399  4:29 PM

پاسخ به:عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

بنام خدا

نظر بیل گیتس در مورد ویروس کرونا:( قسمت آخر)

کووید -19 واقعا چه چیزی به ما یاد می دهد؟

من عمیقاً باور دارم که هدفی معنوی در پس هر آنچه اتفاق می‌افتد وجود دارد، چه برداشت ما از آن اتفاق خوب باشد، چه بد.

مایل هستم نظر خود در مورد آنچه ویروس کرونا با ما انجام می دهد را با شما به اشتراک بگذارم:

🔺 به ما یادآوری می‌کند که این شرایط میتواند یک پایان یا آغازی دوباره باشد. می تواند زمانی برای تامل و درک باشد، برای یادگرفتن از اشتباهات؛ یا میتواند آغاز چرخه‌ای باشد که آنقدر ادامه می‌یابد تا ما نهایتا آنچه که باید را یاد بگیریم.

🔺 به ما یادآوری می‌کند که کره زمین بیمار است. یادآوری می کند باید همانطور که به سرعتِ خالی شدن قفسه های دستمال توالت نگاه می‌کنیم، به میزان جنگل‌زدایی نیز نگاهی داشته باشیم.

ما بیمار هستیم، چرا که خانه‌ی ما بیمار است.

🔺به ما یادآوری می‌کند که بعد از هر سختی، همیشه آسانی‌ست. زندگی یک چرخه است، و این نیز مرحله‌ای در این چرخه ی بزرگ است. نیازی نیست بترسیم، این نیز می گذرد.

درحالیکه تعداد زیادی کرونا/ کووید -19 را یک فاجعه‌ی بزرگ به‌حساب می‌آورند، من ترجیح می دهم آن را یک اصلاح‌کننده‌ی بزرگ ببینم. چیزی که فرستاده شده تا درس‌هایی که ظاهراً فراموش کرده‌ایم را به ما یادآوری کند و این بستگی به ما دارد که آنها را یاد بگیریم یا نه!

لینک منبع اصلی 👇👇👇

https://themuslimtimes.info/2020/03/23/beautiful-message-from-bill-gates-subject-what-is-the-corona-covid-19-virus-really-teaching-us/

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها