0

یاد باد آن روزگاران (مختص قدیمیای سایت)

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:یاد باد آن روزگاران (مختص قدیمیای سایت)
دوشنبه 14 بهمن 1398  3:52 PM

سلام به تمامی راسخونی های عزیز و گرامی

از اینکه شرایط زندگی و دنیائی خودم را بگونه ای تنظیم کرده ام که باعث شده وقت کم بیارم و کمتر همراه شما عزیزان باشم معذرت میخواهم.بنده فکر میکردم که در زمان بازنشستگی بتوانم فرصت بیشتری برای مطالعه و انجام کارهای آخرتی داشته باشم اما احنمالا حرص دنیا و تلاش برای بودن در جامعه بدلیل ترس از فراموش شدن باعث شده که بنده مجددا چند پروژه کاری را در دست بگیرم و متاسفانه لطف برخی از دوستان که با شرایط کاری بنده آشنا بودند باعث شده تا بدون توجه به تمایلات شخصی که میخواستم کارهایم را کمتر کنم عضو هیات مدیره دو شرکت باشم و لذا تقریبا میتوانم بگویم تمام وقتم پر شده و همانگونه که یکی از دوستان قدیمی نوشته بودند گاهی برای خواب هم وقت کم بیاورم.اما همه این موارد نتوانسته تمایلات قلبی بنده را به راسخونی های عزیز خصوصا دوستان و همراهان قدیمی کم کند و هر چند روزی نیم نگاهی به سایت و دست نوشته های عزیزان می اندازم اگر چه فرصت پاسخ گویی و یا شرکت در برنامه ها و یا نوشتن و ارسال مطالب تازه را ندارم،که از این بابت از همه عزیزان فعال در سایت و خصوصا عزیزانیکه با تمامی وجود و تلاش خود سایت را زنده و پویا نگه داشته اند عذرخواهی میکنم و امیدوارم مدیران محترم گروه ها و انجمن ها و خصوصا جوانان عزیزی که در سایت مشغول هستند بنده را بخاطر این کوتاهی ببخشند.

سپاسگزارم از خواهر(borkhar) عزیز که با یاد آوری و گذاشتن این پست باعث شد چند دقیقه ای در خدمت شما باشم و یاد سالهای گذشته را در خاطرم زنده کنم و با خاطره های خوبی که از چند صباح فعالیت در سایت در وجودم مانده اوقات خوبی را در این روز خوب خدا داشته باشم.از خداوند متعال سلامتی و سعادت و خوشبختی برای همه عزیزان و دست اندکاران سایت فرهنگی خوب راسخون را خواهانم.قدیما یادش بخیر.

التماس دعا.

تشکرات از این پست
borkhar amirali123 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh fatemeh74 mohammad98 nargesza farshon khodaeem1 aftabm
دسترسی سریع به انجمن ها