پاسخ به:غذای کمکی نوزاد هشت ماهه
دوشنبه 9 دی 1398 1:51 PM
با سلام
از لحاظ طب اسلامی رژیم غذایی فوق حداقل دارای مشکلات ذکر شده در ذیل می باشد:
1- سویق کودک که کامل ترین عذا برای کودک میباشد در این رژیم دیده نمی شود که میتوان آن را از یک ماهگی ولی به مقدار بسیار کم شروع نمود تا کودک کم کم به آن عادت کند.(من خودم این مورد رو به بچه خودم دادم و هیچ مشکلی پیش نیومد در صورتی که دکتر ها میگن تا شش ماهگی فقط شیر مادر !!!)
2- اکثر غذاهایی که خود ما میخوریم را میتوان حتی قبل از شش ماهگی به کودک داد ولی به مقدار بسیار کم و بصورت تدریجی باید زیاد شود (مثلا انگشت داخل آب خورشت زده شود و به دهان بچه گذاشته شود) تا معده کم کم هضم غذا را تجربه نماید و ضعیف بار نیاید
3- اگر انسان بزرگ هم هر روز تخم مرغ بخورد حالش بد میشود و از این غذا زده میشود چه برسد به آن بچه زبان بسته ، تخم مرغ فقط بومی و هفته حداکثر 2 بار توصیه میشود.
4- بجای سیب زمینی میتوان از کدو تنبل در غذا استفاده کرد که خاصیت بسیار دارد
5- بچه را نباید جوری بار آورد که به ریزه خواری عادت کند ، هر وقت خود بچه گشنه یا تشنه شد و میل به غذا پیدا کرد برای او غذا آورده شود نه اینکه دنبال بچه راه بری تا غذا بخورد.
6- بجای گوشت مرغ از گوشت گوسفند هفته ای 2 بار استفاده شود و یا از مرغ بومی استفاده شود البته گوشت خروس بهتر است برای تقویت هم میتوان از گوشت کبوتر استفاده کرد
ممنون
و من الله التوفیق