دستور تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه
جمعه 19 مهر 1398 1:31 AM
برترینها: سوپ لازانیا یکی از سوپهای مورد علاقه من است. شما همه طعمهای خوشمزه لازانیا را به شکل سوپی راحت فراهم میآورید. این سوپ با گوشت چرخ کرده، گوجه و سبزیهای معطر آشپزی ایتالیایی درست میشود و در انتها مقداری هم پنیر به آن اضافه میشود.
در یک روز خنک پاییزی یکی از روشها برای گرم شدن همین سوپ است. این سوپ یک فضای دنج و گرم به شما میدهد تا با خلوت کردن در پشت پنجره یک مراقبه روشنگرانه داشته باشید. بله به نظر من دمنوشها و سوپها هم بخشی از برنامه زدودن آلام از روح هستند، بخصوص برای وقتهایی که حوصله هیچ چیزی را نداریم. یک خوراکی گرم و خوش طعم همان چیزی ست که ما را سرحال میآورد.
سوپ لازانیا جزو سوپهای قرمز گوجهای است که با تکههایی از گوشت چرخ کرده پر حجم و مقوی میشود، بخش مایعات آن را آب گوشت تشکیل میدهد و سبزیجات معطر هم نقش خوشبو کننده دارند. در نهایت این سوپ با مقداری پنیر سرو میشود که جزو پنیرهای ذوب شونده هستند که با ریختن در سوپ روی گاز، به سرعت ذوب میشوند و بافت آن را کامل میکنند.
این دستورالعمل ساده به دلیل مواد تشکیل دهنده زیاد ممکن است دشوار و همچنین گران به نظر برسد، اما در واقع بخش زیادی از آن چیزهایی ست که همین الان در کابینت و یا یخچال شما پیدا میشود و باید فکری برای مصرف کردن آنها بکنید. این سوپ برای آخر هفته خیلی خوب است، چون هم زود آماده میشود هم مقوی و خوش طعم است. احتمال میدهم به زودی در لیست غذای روزمره شما جای خودش را پیدا کند. به هر حال به امتحانش میارزد.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. وقتی که داغ شد، گوشت چرخ کرده را داخل قابلمه بریزید، با نمک و فلفل مزهدار کنید و بپزید. موقع پختن گوشت گاهی بهم بزنید. روغن ماهیتابه را تخلیه کرده و از گوشت هم جدا کنید سپس کناری بگذارید.
۲. یک قاشق غذاخوری باقیمانده روغن زیتون را داخل قابلمه گرم کنید، پیاز زرد را اضافه کنید و تا زمانی که شروع به نرم شدن بکند، تفت دهید یعنی حدود ۳ دقیقه. سیر را افزوده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
۳. آب مرغ، گوجه خرد شده، پوره گوجه، رب گوجه، اورگانو، ریحان، رزماری، آویشن و گوشت سرخ شده را افزوده و با نمک و فلفل مزهدار کنید تا طعم بگیرد.
۴. بگذارید به جوش بیاید بعد از جوش آمدن بلافاصله حرارت را به کمتر از متوسط، کاهش دهید و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
۵. در حین قل خوردن قابلمه، نودلهای لازانیا را با توجه به توضیحات روی بسته بپزید.
۶. پنیر موزارلا، پارمزان و ریکوتا را داخل کاسهای مناسب بریزید و با استفاده از چنگال با همدیگر مخلوط کنید.
۷. پاستای پخته را به سوپ اضافه کنید و سوپ را با مقداری آب مرغ به اندازه دلخواهتان رقیق کنید.
۸. پنیرها را با هم بهم زده و سپس سوپ را با مقداری پنیر سرو کنید. پنیر روی سوپ داغ به آرامی ذوب میشود و طعمی عالی ایجاد میکند.
نکات مهم
منبع: cookingclassy
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست