طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی؛ نرم، لطیف و ساده
پنج شنبه 24 مرداد 1398 9:44 PM
برترینها: پنیر ریکوتا خانگی کاملا نرم و لطیف است. درست کردن این پنیر بسیار ساده است بهطوری که همه میتوانند آن را درست کرده و در همان اولین بار نتیجهای مطلوب بگیرند. برایتان جالب خواهد بود که چگونه در عرض چند دقیقه و با کمک دستانتان یک پنیر ریکوتای خانگی با روشی کاملا آسان درست میکنید.
پنیر ریکوتا خانگی همانند پنیر بسته بندی خوب و عالی است. این پنیر را میتوان به عنوان دیپ همراه با کراکر و یا سبزیجات برشته استفاده کرد و یا به همراه پاستا سرو کرد همچنین میتوان آن را به بسیاری از دسرها اضافه کرد. وقتی که این پنیر را در خانه درست میکنید میتوانید آن را به مزه و غلظت دلخواهتان برسانید مثلا برای درست کردن کانولی خیلی غلیظ و برای ریختن روی نان تست و همراه کردن با عسل و دارچین و یا کراکر به عنوان دیپ، آن را سبک و خامهای در ست میکنید.
یکی از روشهای ساده استفاده از آن برای ناهار، افزودن آن به لینگوئینی به همراه اسفناج تفت داده، سیر، پارمزان و کمی لیموی تازه است یا اینکه آن را در یکی از لایههای لازانیای خانگی، جای دهید.
مواد لازم
وسایل لازم
طرز تهیه
۱. روی یک الک بزرگ چند لایه پارچه تنظیف بگذارید. این الک را روی کاسهای بزرگ بگذارید.
۲. شیر و خامه را داخل قابلمهای بریزید. نمک را به آن اضافه کنید.
۳. آن را روی حرارت متوسط گرم کنید و بگذارید تا کاملا به جوش آید، مرتبا بهم بزنید.
۴. وقتی به جوش رسید، آن را از روی گاز بردارید و فورا آب لیمو را داخل آن بریزید. بگذارید ۲ دقیقه بماند.
۵. مخلوط را با دقت روی الک آماده شده و تنظیف بریزید، جوری که مایع از آبکش خارج شده و داخل کاسه بریزد.
۶. بگذارید این لختههای داخل پارچه تنظیف به مدت ۱ تا ۶۰ دقیقه بسته به میزان رطوبت و یا خشکی که میخواهید، بماند.
۷. آن را داخل یخچال بگذارید و تا زمانی که خنک شود، بماند. آن را به مدت ۴ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم
ترفندهایی برای پنیر ریکوتای خانگی بهتر
منبع: cookingclassy
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست