سس مارینارا خانگی برای اسپاگتی و انواع غذاها
جمعه 18 مرداد 1398 10:09 PM
برترینها: سس مارینارا خانگی یک سس چند منظوره است که به آسانی درست میشود. این دستورالعمل با گوجههایی با طعم ملایم، پیاز، سیر و ریحان تازه درست میشود که با روغن زیتون سس را درست میکنند و البته کمی کره هم با آن همراه میشود. این سس را میتوان برای انواع غذاها و بخصوص انواع اسپاگتی استفاده کرد.
تابستان فصل ریحان گرمادوست است. این سبزی خوش عطر یکی از سبزیهای پرکاربرد برای آشپزی خاورمیانه و مدیترانه است. شما علاوه بر اینکه آن را به عنوان سبزی خوردن و یا همراه با کوبیده استفاده میکنید در بسیاری از دستورهای غذایی دیگر که نیازمند سبزیجات معطر هستید از این سبزی فوق العاده بهره میگیرید. علاوه بر ریحان و سبزیجات معطر دیگر، انواع صیفی جات یا تابستانههای کشاورزان در غذاها پدیدار میشوند.
امروزه انواع گوجه در کشور ما کشت میشود از گوجه فرنگی یا رومی گرفته تا انواع گوجههای رنگی و گیلاسی. این خوراکی پرکاربرد پایه بسیاری از سسها مثلا سس پیتزا، مایه ماکارونی و همین سس مارینارا را تشکیل میدهد. گوجه وقتی به صورت سس یا رب باشد در واقع یک ماده غلیظ کننده و خوش طعم است که رنگ غذا را هم زیباتر میکند. گوجه جزو آن غذاهاییست که با پختن به نحو بهتری عمل میکند بخصوص که اگر با مقداری روغن زیتون برشته شود، آنتی اکسیدانهای آن بهتر جذب میشوند. برای استفاده از گوجه در سس باید آنها را با آب جوش مقداری پخت و سپس آنها را پوست گرفت و پس از گرفتن دانهها و خرد کردن میتوان انواع استفادهها را از آن برد.
همچنین میتوانید از کنسرو گوجه هم استفاده کنید. این کنسروها گوجهها را به خوبی حفظ کرده و همراه با آب و بدون پوست ذخیره میشوند. معمولا برای سس مارینارا از گوجه سن مارزانو استفاده میشود. این گوجههای کشیده در همه جا پیدا نمیشوند بنابراین میتوانید از گوجه رومی (گوجه فرنگی) با طعم ملایم و ترشی کم استفاده کنید.
وقتی که همه مواد را در دسترس داشته باشید، درست کردن سس مارینارا زمان چندانی نخواهد برد. این سس به آسانی درست میشود و نتیجه کار واقعا خوشمزه خواهد بود. اگر نگاهی هم به لیست مواد تشکیل دهنده بیندازید متوجه تعداد کم و مقرون به صرفه بودن آن میشوید در عین حال که با وجود عناصر ایتالیایی پی به مبدا آن نیز خواهید برد؛ بنابراین جای روغن زیتون هم دقیقا در همین سس است. یک سس خوش طعم برای اسپاگتیهای ایتالیایی.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. گوجههای پخته را داخل کاسهای بزرگ ریخته و با دستانتان خرد کنید.
۲. قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و کره را در آن ذوب کنید سپس پیاز ریز شده را به آن افزوده و تفت دهید تا زمانی که نرم شود یعنی حدود ۸ دقیقه.
۳. سیر را هم افزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
۴. گوجه و روغن زیتون را هم به قابلمه اضافه کنید سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید. ریحان تازه را هم به قابلمه اضافه کنید.
۵. قابلمه را به جوش برسانید سپس حرارت را کاهش داده و بگذارید به آرامی قل بخورد تا زمانی که غلیظ شود.
۶. ریحان را با قاشق برداشته سپس سس مارینارا را سرو کنید.
ترفندهایی برای سس مارینارای بهتر
نکات مهم
منبع: cookingclassy
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست